Μπήκε στο «κόλπο» για Μίροτιτς ο Παναθηναϊκός

Μπήκε στο «κόλπο» για Μίροτιτς ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μετά την απόφαση του Νίκολα Μίροτιτς να μην πάει στη Σερβία, φουλάρει για να κάνει το «μπαμ» και να τον αποκτήσει.

Ο Νίκολα Μίροτιτς με ανακοίνωση του «τάραξε» άλλη μια φορά φέτος τα νερά στo ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς ενημέρωσε ότι πήρε την απόφαση να μην αγωνιστεί σε σερβική ομάδα και άναψε φωτιές στη Euroleague για το μέλλον του, με τον Παναθηναϊκό να είναι έτοιμος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τον αποκτήσει.

Οι πράσινοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την απόφαση του πρώην ΝΒΑερ και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζουν την κίνηση τους για να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό που υπάρχει στη θέση «4» και να φέρουν στην Ελλάδα τον κορυφαίο πάουερ φόργουορντ που αγωνίζεται πλέον στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα έριξε «βόμβα» πριν από λίγο και ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπογράψει ούτε στην Παρτιζάν αλλά ούτε και στον Ερυθρό Αστέρα λόγω της ατμόσφαιρας που έχει δημιουργηθεί στο σέρβικο μπάσκετ και αν και είχε δώσει τα χέρια με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα κάνει πίσω και θα ψάξει αλλού τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Μάλιστα, έκανε λόγο για απειλές και προσβολές που δέχτηκε στο άκουσμα της είδησης για την Παρτιζάν, σημειώνοντας πως αυτές δεν ήρθαν από τον Ερυθρό Αστέρα. Η κίνηση αυτή βάζει ξανά στο παιχνίδι τις ομάδες που τον κυνηγούσαν για την υπογραφή του και είχαν φάει άκυρο λόγω Παρτιζάν και ο Παναθηναϊκός θέλει να μπει γερά στο «κόλπο» και να τους προλάβει όλους.

Εκτός από τους πράσινους φαίνεται πως και η Αρμάνι Μιλάνο ήδη αναμένεται να επικοινωνήσει με την πλευρά του παίκτη, με τους Ιταλούς να έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τα «θέλω» του τόσο από οικονομικής πλευράς όσο και από αγωνιστικού πλάνου.

Από εκεί και πέρα, το μόνο δεδομένο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει ξανά τις πιθανότητες του για να αποκτήσει τον Μαυροβούνιο, λίγες βδομάδες μετά την αποτυχημένη του προσπάθεια. Εξάλλου, ο Μίροτιτς δεδομένα είναι ένας παίκτης που θα ήθελε στο ρόστερ του ο Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι μπορούν να ανταγωνιστούν οικονομικά και την Αρμάνι, αλλά και οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Euroleague ασχοληθεί με την περίπτωση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ