Ο Μίροτιτς θα τον… απογειώσει

Ο Μίροτιτς θα τον… απογειώσει

Πως δημιουργείται ο Παναθηναϊκός του Αταμάν που αν ολοκληρώσει την απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς θα περάσει σε άλλο επίπεδο...

Κι εκεί που νομίζαμε ότι η το σίριαλ Νίκολα Μίροτιτς ολοκληρώθηκε και ο Μαυροβούνιος θα φοράει από την επόμενη σεζόν τη φανέλα της Παρτιζάν, ήρθε ο ίδιος ο παίκτης να ενημερώσει όλους τους… ενδιαφερόμενους πως αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του τελικά και πως δεν θα αγωνιστεί στη Σερβία.

Ακολούθησε η απάντηση της ομάδας του Ομπράντοβιτς ζητώντας… αποδείξεις και ονόματα, αλλά η απόφαση είχε παρθεί. Ο Μαυροβούνιος λοιπόν, που ακόμα δεν έχει βρει άκρη ούτε με την Μπαρτσελόνα καθώς αναμένεται να λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες, ψάχνει και πάλι ομάδα. Τα δημοσιεύματα από χθες άρχισαν να πέφτουν «βροχή» μπλέκοντας την Αρμάνι Μιλάνο, τη Μονακό αλλά κυρίως τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Στις 21:05 ο Φρέιρε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό

Από τις βραδινές ώρες οι «πράσινοι» εμφανίζονται ως ισχυρό φαβορί πλέον για να αποκτήσουν τον MVP της Euroleague τη σεζόν 2021-2022, με τα δημοσιεύματα που έρχονται, κυρίως από την Ιταλία, να κάνουν λόγο για μια πολύ υψηλή προσφορά της τάξης των 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο για δύο χρόνια.

Γίνεται σαφές πως αν ο Παναθηναϊκός πάρει τον Μίροτιτς θα προσθέσει στο ρόστερ του ένα σούπερ σταρ που θα αποτελέσει πυλώνα της ομάδας από τη θέση «4» και θα ικανοποιήσει αν μη τι άλλο τις απαιτήσεις του Εργκίν Αταμάν στο μέγιστο. Οι «πράσινοι» ήταν έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον Τόκο Σενγκέλια για τη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο το θέμα φαίνεται ότι κάπου κόλλησε, κυρίως από τις οικονομικές απαιτήσεις της Βίρτους Μπολόνια, αλλά όπως φαίνεται μπορεί να του βγει σε καλό του Παναθηναϊκού αυτή η εξέλιξη.

Πλέον οι «πράσινοι» θα αναζητούν σίγουρα έναν σέντερ (υπάρχει στο προσκήνιο ο Μπλατσερόφκι αλλά αν αποκτηθεί ο Μίροτιτς μάλλον θα αλλάξει το πλάνο) και σίγουρα έναν παίκτη που να «πατάει» περισσότερο στη θέση «3», ίσως και στο «2». Όπως και να έχει αν τελικά επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα και ο Μίροτιτς γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός γίνεται πολύ ισχυρός.

Αναλυτικά το ρόστερ του Παναθηναϊκού:

Λούκα Βιλντόζα
Τζέριαν Γκραντ
Κώστας Σλούκας
Μάριους Γκριγκόνις (έχει συμβόλαιο, άγνωστο αν θα παραμείνει)
Δημήτρης Μωραΐτης
Κάιλ Γκάι
Ιωάννης Παπαπέτρου
Λευτέρης Μαντζούκας
Ντίνος Μήτογλου
Ματίας Λεσόρ
Κώστας Αντετοκούνμπο
Νίκος Χουγκάζ
Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
Γιώργος Καλαϊτζάκης
Αλέξανδρος Σαμοντούροφ
Νεοκλής Αβδάλας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ