«Στενό… μαρκάρισμα Παρτιζάν σε Λαπροβίτολα»

«Στενό… μαρκάρισμα Παρτιζάν σε Λαπροβίτολα»

Όπως αναφέρει σερβικό Μέσο, ο Νίκολας Λαπροβίτολα είναι Νο.1 στόχος του Ομπράντοβιτς που ψάχνει τον νέο playmaker της Παρτιζάν.

Το κενό στα γκαρντ όσον αφορά τη δημιουργία και την οργάνωση του παιχνιδιού, είναι η Νο.1 προτεραιότητα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ώστε να δέσουν όλα τα κομμάτια του νέου ρόστερ της Παρτιζάν, σε μια σεζόν που θέλουν να καταφέρουν να δώσουν το παρών στο Final 4 του Βερολίνου στην Euroleague.

Η περίπτωση του Νικ Καλάθη δεν φαίνεται να προχωρά, όπως αντίστοιχα και αυτή του Ραούλ Νέτο, με αποτέλεσμα στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των γκαρντ με οργανωτικές ικανότητες έχει βρεθεί ο Νίκολας Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Πάει για το «μπαμ» με Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός! (vid)

Όπως αναφέρει μάλιστα το σερβικό «Β92», ο Ομπράντοβιτς μαζί με τον Ισπανό συνεργάτη του, Χοσέ Μαρία Ισκέρδα, βρίσκεται ήδη στη Βαρκελώνη για να συνομιλήσει με τον Αργεντινό γκαρντ, να του παρουσιάσει το πλάνο του και να τον πείσει να μετακομίσει στο Βελιγράδι.

Βέβαια σε αυτό θα πρέπει να συναινέσει και η Μπαρτσελόνα μιας και δεν υπάρχει buyout και ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους Καταλανούς, στους οποίους ήταν βασικό γρανάζι την περσινή σεζόν τόσο στη ACB (12.4 πόντοι και 3.8 ασίστ σε 23′ μ.ο.), όσο και στην Euroleague (10.4 πόντους και 4.6 ασίστ σε 24′ μ.ο.).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ