Χαμός για Μίχαϊλιουκ: «Και ο Παναθηναϊκός στο… κόλπο»

Χαμός για Μίχαϊλιουκ: «Και ο Παναθηναϊκός στο… κόλπο»

«Χοντραίνει» το παιχνίδι για τον Σβι Μίχαϊλιουκ...

Σβι Μίχαϊλιουκ. Το νέο «καυτό» όνομα του εφετινού μεταγραφικού καλοκαιριού. Ο Ουκρανός γκαρντ βρίσκεται σε αναζήτηση νέας μπασκετικής στέγης και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει σε δυναμικό μπάσιμο για την απόκτησή του.

Ο Μίχαϊλιουκ έχει βαρβάτη πρόταση στα χέρια του από τον Ολυμπιακό, καθώς και μια προθεσμία ως την 1η Αυγούστου προκειμένου να απαντήσει.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Μίροτιτς: «Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του»

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να ντύσει τον Ουκρανό στα «ερυθρόλευκα» αλλά σε αυτή τη μεταγραφική παρτίδα δεν «παίζει» μόνη της. Δεν είναι μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και η Βίρτους Μπολόνια που εξετάζουν την περίπτωσή του. Είναι και ο Παναθηναϊκός.

«Όχι μόνο ο Ολυμπιακός για τον Σβι Μίχαϊλιουκ. Ενδιαφέρον για αυτόν έχει εκδηλώσει ο Παναθηναϊκός. Θέλει να συνεχίσει στο ΝΒΑ αλλά το ενδιαφέρον της EuroLeague είναι έντονο. Σύντομα η απόφαση», ανέφερε στο twitter ο γνωστός δημοσιογράφος Ματέο Αντρεάνι.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος βάζει στο κόλπο για τον Μίχαϊλιουκ και την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, που μόλις χθες πυροδότησε την βόμβα με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση με τον 26χρονο παίκτη, που όπως είναι λογικό, έχει ως προτεραιότητα τη συνέχιση της καριέρας του στον μαγικό κόσμο του NBA.

Το κοντέρ για τον Μίχαϊλιουκ έχει καταγράψει 255 παιχνίδια στο NBA, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τη μοίρασε σε Νικς και Χόρνετς, με τους οποίους μέτρησε 10,6 πόντους με 40,4% στα τρίποντα, 2,7 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ σε 22,5 λεπτά κατά μέσο όρο, σε 19 εμφανίσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ