Πρόεδρος Σερβίας: «Η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας θα πάνε στο Final 4»

Πρόεδρος Σερβίας: «Η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας θα πάνε στο Final 4»

Την πίστη του ότι οι δύο μεγάλες ομάδες της Σερβίας θα βρεθούν στο Final 4 της Euroleague εξέφρασε ο πρόεδρος της χώρας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς, που αναφέρθηκε και στην κρατική χρηματοδότηση.

Η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας είναι δύο από τις ομάδες που έχουν καταφέρει να κλέψουν τις εντυπώσεις με τις μεταγραφικές τους κινήσεις το φετινό καλοκαίρι, έχοντας προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό σε αναδιαμόρφωση των ρόστερ τους.

Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς φιλοξενήθηκε στην TV Prva και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε «ερυθρόλευκους» και «ασπρόμαυρους», κάνοντας ειδική αναφορά στην κρατική χρηματοδότηση.

Διαβάστε επίσης: Πρόταση έκπληξη για τον Κούντε – Τι γίνεται με τους «φευγάτους» στον Ολυμπιακό

«Είμαι… ένοχος όταν η Παρτιζάν κατακτά την Αδριατική Λίγκα. Ήμουν… ένοχος όταν ο Ερυθρός Αστέρας κατακτούσε τα προηγούμενα χρόνια την Αδριατική Λίγκα. Όλοι σε κατηγορούν ότι βοηθάς τον μεγάλο αντίπαλο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Δεν το αξίζουμε, μολονότι βοηθάμε οικονομικά τις δυο ομάδες. Ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν χρηματοδοτούνται από το κράτος. Και οι δυο θα πάνε στο Final Four γιατί έχουν φτιάξει ομάδες για να πετύχουν τον μεγάλο στόχο. Πότε ξανά ήταν αυτό δυνατό»;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ