Άλμπα Βερολίνου: Ανανέωσε τον Λουίς Ολίντε για ακόμα 3 χρόνια

Άλμπα Βερολίνου: Ανανέωσε τον Λουίς Ολίντε για ακόμα 3 χρόνια

Η Άλμπα Βερολίνου συμφώνησε σε όλα με τον Λουίς Ολίντε για την ανανέωση του συμβολαίου, με τον παίκτη να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Τον Λουίς Ολίντε θα διατηρήσει στις τάξεις της για τα επόμενα τρία χρόνια η Άλμπα Βερολίνου, καθώς ο 25χρονος πάουερ-φοργουορντ ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Βερολίνου, όπως γνωστοποίησε ο γερμανικός σύλλογος.

Ο Ολίντε είχε ως προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA και προσπάθησε να βρει συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, μέσω του Summer League, ωστόσο δεν τα κατάφερε και επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Άλμπα Βερολίνου, εκεί όπου βρίσκεται από το 2020.

Διαβάστε επίσης: Συμφωνία σε όλα: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Αλεξανδρόπουλος – Με οψιόν 4.000.000 €, έρχεται και υπογράφει

Ο Ολίντε μέτρησε πέρυσι 8.1 πόντους και 4.3 ριμπάουντ, παίζοντας περίπου 22 λεπτά δίπλα ή πίσω από τον Λουκ Σίκμα που πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Η Άλμπα δεν έχει κάνει πολλές κινήσεις ως τώρα, αντιθέτως έχει χάσει αρκετούς παίκτες καθώς πέρα από τον Σίκμα, ο Μαοντό Λο πήγε στην Αρμάνι, ο Μπεν Λάμερς στην Γκραν Κανάρια και ο Ταμίρ Μπλατ στη Μακάμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ