Τι είπε για Σλούκα και Παναθηναϊκό ο Μάικ Τζέιμς…

Τι είπε για Σλούκα και Παναθηναϊκό ο Μάικ Τζέιμς…

Ο Μάικ Τζέιμς σχολίασε τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό.

Πολλές οι αποκαλύψεις από τον Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ έλυσε τη σιωπή του, μιλώντας τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Παράλληλα, ο 31χρονος παίκτης σχολίασε και τη μεταγραφή που προκάλεσε… σεισμό στον κόσμο της Euroleague. Αυτή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πίνακας ζωγραφικής…

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε για τη μετακίνηση του Ελληνα γκαρντ στους «πρασίνους», υπογραμμίζοντας πως δεν ξέρει αν θα δουλέψει η συνεργασία των δυο πλευρών.

“Η συμφωνία μεταξύ Σλούκα και Παναθηναϊκού σόκαρε τους πάντες. Θεωρώ ότι ήταν μια μεγάλη κίνηση για την ισορροπία δυνάμεων. Δεν ξέρω πώς θα δουλέψει στην πραγματικότητα, γιατί θα είναι η πρώτη χρονιά σε μια ολοκαίνουργια ομάδα με νέο προπονητή”, δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό στο podcast της ιστοσελίδας “Basketnews.com”.

“Πρέπει να περιμένεις για να κρίνεις αφού δεις πώς θα μοιάζει όλο αυτό. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει σε μια ολοκαίνουργια ομάδα με νέους παίκτες και καινούργιο τεχνικό επιτελείο, με ποιο τρόπο θα προσαρμοστούν και θα κολλήσουν μεταξύ τους. Με ενδιαφέρει και μένα να δω πώς θα μοιάζει”, ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ