Μεγάλη αποκάλυψη της Marca για Σβεντ!

Μεγάλη αποκάλυψη της Marca για Σβεντ!

Η Μarca προχώρησε σε αποκάλυψη για το μέλλον του Αλεξέι Σβεντ και το που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Αλεξέι Σβεντ αποτελεί παρελθόν και επίσημα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς έλυσε το συμβόλαιο του και βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμό στη σπουδαία καριέρα του.

Ο 34χρονος γκαρντ είχε ενημερώσει πως θα φύγει από τη ρωσική αρκούδα και το ενδιαφέρον για την απόκτηση του θα είναι μεγάλο τόσο από την Ευρώπη και τη Euroleague, αλλά και από την Κίνα.

Ο ίδιος ο Σβεντ προχώρησε σε μια αποκάλυψη πριν μείνει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ, τονίζοντας πως πριν από μια βδομάδα είχε επαφές με τον Ολυμπιακό, όπως διαβάσατε μέσα από to10.gr.

Η έγκυρη ισπανική ιστοσελίδα «Marca» προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον του Σβεντ και την επόμενη ομάδα και ανέφερε ότι πέρα από το ενδιαφέρον από τη Euroleague, αλλά και τις επαφές με τον Ολυμπιακό, ο Ρώσος γκαρντ φέρεται να έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Marca:

«Ο Ρώσος Αλεξέι Σβεντ ανακοίνωσε αυτή την Παρασκευή ότι αποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες σεζόν. Σκέφτεται να αποδεχτεί πρόταση από το κινεζικό πρωτάθλημα», αναφέρουν οι Ίβηρες.

«Αναγνώρισε ότι η καλύτερη επιλογή για εκείνον αυτή τη στιγμή είναι η Κίνα, όπου η σεζόν ξεκινά τον Οκτώβριο, γεγονός που θα του επιτρέψει να επανέλθει σε φόρμα μετά την ανάρρωση από μια βάναυση επίθεση που υπέστη τον Μάιο», αποκαλύπτει η έγκριτη εφημερίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ