Μποντιρόγκα: «Δεν είναι μυστικό ότι η περσινή χρονιά έμεινε αξέχαστη»

Μποντιρόγκα: «Δεν είναι μυστικό ότι η περσινή χρονιά έμεινε αξέχαστη»

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα συναντήθηκε με την Ένωση Παικτών της Euroleague, μιλώντας για την περσινή σεζόν, αλλά και τη φετινή.

Συνάντηση με την Ένωση Παικτών της Euroleague (ELPA) είχε ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να εκπροσωπούνται από τους Άλεκ Πίτερς και Μάριους Γκριγκόνις αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ τόνισε πως η περσινή σεζόν έμεινε αξέχαστη, πως θέλει η διοργάνωση να συνεργαστεί με τους παίκτες, ενώ ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία σε όλους.

Οι δηλώσεις του Ντέγιαν Μποντιρόγκα:

«Δεν είναι μυστικό ότι η περσινή χρονιά έμεινε αξέχαστη. Περισσότεροι οπαδοί από ποτέ γέμισαν τα γήπεδά μας, περισσότερα μάτια από ποτέ παρακολούθησαν τα παιχνίδια μας και το περιεχόμενο γύρω τους στην τηλεόραση και τις ψηφιακές πλατφόρμες. Στο γήπεδο, προσφέρατε μια κορυφαία εμπειρία με την αναμφισβήτητα πιο ανταγωνιστική σεζόν στην ιστορία της Euroleague.

Θέλουμε να ακούσουμε όλες τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε για οποιαδήποτε αμφιβολία έχετε και θέλουμε να σας υποστηρίξουμε με τις πρωτοβουλίες σας, γιατί οι παίκτες είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του παιχνιδιού και η γνώμη σας έχει σημασία. Εύχομαι σε όλους καλή σεζόν με υγεία»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ