Τα δεδομένα για Φαλ και Μπραζντέικις στον Ολυμπιακό

Τα δεδομένα για Φαλ και Μπραζντέικις στον Ολυμπιακό

Τι σκέφτεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον Μπραζντέικις και ποια είναι η κατάσταση του Μουσταφά Φαλ...

Ο Ολυμπιακός μια βδομάδα μετά την εμφατική 24ρα (75-51) επί του Παναθηναϊκού στον τελικό του Σούπερ Καπ στη Ρόδο και την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν, κοντράρεται ξανά με τον αιώνιο» αντίπαλο, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα της Euroleague.

Ένα εντελώς διαφορετικό ματς από εκείνο του Σούπερ Καπ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να το γνωρίζει αυτό και να προετοιμάζει την ομάδα του για μια «μάχη», στην οποία ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει διάφορα θέματα.

Το σημαντικότερο όλων είναι το αν θα αγωνιστεί ή όχι ο Μουσταφά Φαλ στο ντέρμπι της Παρασκευής, καθώς ο Γάλλος σέντερ ήταν στη Γερμανία τη Δευτέρα, προκειμένου να πάρει μια γνώμη σχετικά με τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στο γόνατο του και δεν είναι στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας.

Για αυτό τον λόγο ο Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του θα αποφασίσουν σήμερα για το αν θα συμμετέχει ή όχι στην αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό, σε συνεργασία πάντα και με τους γιατρούς της ομάδας, με την πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού ωστόσο να είναι πως δεν πρέπει να επιβαρυνθεί αν αισθάνεται καταπονημένος.

Εφόσον, ο Φαλ είναι «οκ» θα είναι στην 12αδα για το ΟΑΚΑ και θα φανεί αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ αν αποφασιστεί να μείνει εκτός και να μην επιβαρυνθεί, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι ο Ίγκνας Μπραζντέικις, που δεν είναι στο 100% μεν, αλλά θα του κάνει καλό και για ψυχολογικούς λόγους αν είναι στην αποστολή. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα ή το αργότερο αύριο για τον Φαλ και ταυτόχρονα για τον Λιθουανό, αλλά και για τις επιλογές του Μπαρτζώκα ενόψει ντέρμπι «αιωνίων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ