Γουίλιαμς-Γκος: «Περιμένουμε ο Παναθηναϊκός να βγάλει αντίδραση»

Γουίλιαμς-Γκος: «Περιμένουμε ο Παναθηναϊκός να βγάλει αντίδραση»

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως περιμένει οι Πράσινοι να εμφανιστούν πολύ καλύτεροι.

Αντίδραση από τους παίκτες του Παναθηναϊκού περιμένει να δει ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στην πρεμιέρα της Euroleague, στο ΟΑΚΑ, αύριο, Παρασκευή (6/10, 21:15), στο ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, έχει πρότερη εμπειρία από «μητέρες μαχών» στην Ελλάδα, αφού είχε φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Όπως δήλωσε, κατά τη Media Day, της ομάδας του Πειραιά, θεωρεί πως θα γίνει ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σύγκριση με τον τελικό του Super Cup στη Ρόδο, όταν οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν εύκολα τους Πράσινους.

Οι δηλώσεις του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος:

«Θα είναι διαφορετικό αυτό το ματς από τον τελικό του Super Cup. Κάθε παιχνίδι Euroleague είναι διαφορετικό από αυτά του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Όταν κερδίζεις έτσι περιμένεις ότι η ομάδα που έχασε θα βγάλει περισσότερη ενέργεια και μεγαλύτερη προσπάθεια, οπότε περιμένουμε ένα διαφορετικό ματς.

Στα ντέρμπι πρέπει να κρατάς τη συγκέντρωσή σου, να μην επηρεάζεσαι από την ατμόσφαιρα και να επικεντρώνεσαι σε αυτά που θέλεις να κάνεις ως ομάδα για να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να κερδίσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ