Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ζητάει αναβολή του παιχνιδιού με την Αρμάνι

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ζητάει αναβολή του παιχνιδιού με την Αρμάνι

Όπως όλα δείχνουν, η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν βρίσκει λύση για να πετάξει προς Μιλάνο και αναμένεται να ζητήσει αναβολή της αναμέτρησης με την Αρμάνι(12/10) απο την Euroleague.

Σε αδιέξοδο βρέθηκε η Μακάμπι Τελ Αβίβ που έψαχνε τρόπο να μεταβεί στο Μιλάνο για την αναμέτρηση με την Αρμανί στις 12/10 και στέλνει αίτημα αναβολής στην Euroleague.

Η ομάδα από το Ισραήλ που έκανε νικηφόρο ξεκίνημα στην Euroleague απέναντι στην Παρτίζαν (96-81) προσπαθούσε να πάρει το πράσινο φως ώστε να πετάξει την Τετάρτη (11/10) για την εκτός έδρας αναμέτρησή της στο Μιλάνο με την Αρμάνι.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Ανεβάζουν ρυθμούς Ζουλ και Τζούρασεκ

Σύμφωνα με τη Walla sport κάτι τέτοιο μοιάζει, πλέον, σχεδόν ανέφικτο έτσι ο σύλλογος διαφεύγει στην έσχατη λύση του αιτήματος αναβολής του αγώνα .

Οι πρωταθλητές Ισραήλ ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων και είναι διατεθιμένοι να προσαρμοστούν στην όποια εξέλιξη.

Να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται να επηρεαστούν, επίσης, και τα επόμενα παιχνίδια των ισραηλινών με Βαλένθια εντός (18/10) ,Παναθηναικό (20/10) αλλά και Μονακό (26/10) εκτός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ