Μεγάλη ζημιά ο Ντόρσει: Δυο μήνες νοκ άουτ- Βράζει και η Φενέρ με το πρόγραμμα

Μεγάλη ζημιά ο Ντόρσει: Δυο μήνες νοκ άουτ- Βράζει και η Φενέρ με το πρόγραμμα

Ο Τάιλερ Ντόρσει επιστρέφει τα… Χριστούγεννα και η Φενέρ είναι έξαλλη

Μεγάλη η ζημιά τελικά για τον Τάιλερ Ντόρσει. Ο διεθνής γκαρντ λίγο μετά το ξεκίνημα της χρονιάς, υπέστη έναν τραυματισμό που τον αφήνει δύο μήνες εκτός δράσης και επί της ουσίας αλλάζει ολόκληρο το αγωνιστικό πλάνο της Φενέρμπαχτσε. Της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη που αύριο φιλοξενεί στην Πόλη τον Παναθηναϊκό. Είναι έξαλλοι οι Τούρκοι αυτές τις ημέρες. Και ο λόγος είναι… ελληνικός.

Το πάρα πολύ βαρύ πρόγραμμα σε αυτό το ξεκίνημα που τους υποχρεώνει να παίζουν διαδοχικά κάθε δύο-τρεις μέρες και αναπόφευκτα η επιβάρυνση των αθλητών. Η Φενέρ από την 1η Οκτώβρη όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Τουρκίας έχει προλάβει ήδη να δώσει πέντε ματς και αύριο δίνει το έκτο, ενώ την Πέμπτη φιλοξενεί τη Βιλερμπάν και αμέσως μετά έχει το ντέρμπι με τη Γαλατά Σαράι για το πρωτάθλημα. Επτά στις πρώτες 21 μέρες της δράσης!

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, ο Ντόρσεϊ τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι στην ήττα των Τούρκων τη Βαλένθια για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, με τον τραυματισμό του να είναι αρκετά σοβαρός. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη καλείται πλέον να πορευθεί χωρίς τον 27χρονο γκαρντ για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε μια άκρως σημαντική απουσία για την Φενέρ. έχει υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού ο 27χρονος άσος.

Και ο χρόνος αποκατάστασης από έναν τέτοιο τραυματισμό είναι συγκεκριμένος. Ο Ντόρσει κόντρα στη Βαλένθια πρόλαβε σε 24’ να πετύχει 17 πόντους ενώ και στην πρεμιέρα της Euroleague με τη Μιλάνο είχε 15. Τεράστια η απώλεια του. Ειδικά σε μια τέτοια συγκυρία όπου ο Ιτούδης μόλις μοίρασε τους ρόλους στην ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ