Αρμάνι-Ολυμπιακός: Στο Μιλάνο ξεκινά η «διαβολοβδομάδα» για τους Πειραιώτες

Αρμάνι-Ολυμπιακός: Στο Μιλάνο ξεκινά η «διαβολοβδομάδα» για τους Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός ξεκινά την πρώτη «διαβολοβδομάδα» στο «Mediolanum Forum», απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, έχοντας στην αποστολή του, τους Γκος και Σίκμα.

Ο Ολυμπιακός, δοκιμάζεται απόψε (17/10, 21:45) στο «Mediolanum Forum» του Μιλάνου, απέναντι στην Αρμάνι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague, με στόχο την επιστροφή στις νίκες. Οι Πειραιώτες, είδαν τους Νάιτζειλ Γουίλιαμς-Γκος και Λουκ Σίκμα να επιστρέφουν στην αποστολή της ομάδας, ώστε να τους ενισχύσουν στην πρώτη φετινή «διαβολοβδομάδα».

Η Αρμάνι, έχει παίξει μόνο μία φορά φέτος στην διοργάνωση, λόγω της αναβολής του αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και απόψε αναζητά το πρώτο της «ροζ» φύλλο. Στην πρεμιέρα, ηττήθηκε 85-82 στην από την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Ο τεχνικός των Ιταλών, Έτορε Μεσίνα, δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Μάουντο Λο, Μπίλι Μπάρον και Ντέβον Χολ.

Διαβάστε επίσης: Τέτοια ματς μπορείς να τα κλέψεις με μία προσωπική ενέργεια…

Ο Ολυμπιακός έχει την παράδοση με το μέρος του, καθώς προηγείται με 18-9 στις νίκες απέναντι στους Ιταλούς, ενώ στα εκτός έδρας παιχνίδια, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεκόρ 6-7.

Θυμίζουμε πως, διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Λεάντρο Λοθάνο (Αργεντινή) και Κάρλο Κορτές (Ισπανία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ