Επισπεύδονται οι διαδικασίες ένταξης ομάδας από το Ντουμπάι στην Euroleague

Επισπεύδονται οι διαδικασίες ένταξης ομάδας από το Ντουμπάι στην Euroleague

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι να επισημοποιηθεί ότι ομάδα από το Ντουμπάι θα εισέλθει στην Euroleague αφού οι περισσότερες ομάδες είναι θετικές στο ενδεχόμενο αυτό.

Το συντομότερο δυνατόν θέλουν οι περισσότερες ομάδες της Euroleague να ενταχθεί ομάδα από το Ντουμπάι στην λίγκα.

Είναι γνωστό πως εδώ και καιρό υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ της Euroleague και του Ντουμπάι ώστε ομάδα από την Αραβία να ενταχθεί στην διοργάνωση.

Την δεδομένη στιγμή κάτι τέτοιο δεν φαντάζει απλά εφικτό, αλλά φαίνεται πως και οι δύο πλευρές θέλουν να γίνει το συντομότερο δυνατόν.

Διαβάστε επίσης: Τσάβι: «Τραυματισμοί και Clasico δεν είναι δικαιολογίες για τη Μπαρτσελόνα»

Η Αραβική χώρα αναμένεται να ρίξει δεκάδες εκατομμύρια με τη μορφή χορηγίας στην διοργάνωση. Εκτός αυτού θα αναλάβει και το Final Four, ενδεχομένως και για σερί σεζόν, με τις αντιρρήσεις ομάδων της Ισπανίας να παραμένουν, αλλά να μην είναι αρκετές για να χαλάσουν το deal.

Σύμφωνα μάλιστα με το encestando, ο άνθρωπος που τρέχει το project Ντουμπάι, ο Ντέγιαν Καμανιάσεβιτς, έχει αποφασίσει πως προπονητής της ομάδας θα είναι ο 74χρονος πλέον Σβέτισλαβ Πέσιτς με τον οποίο δούλεψε πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες επί ισπανικού εδάφους.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το εάν θα αποχωρήσει κάποια άλλη ομάδα για να πάρει την θέση της η… Ντουμπάι BC η εάν θα αυξηθούν οι σύλλογοι από τους 18 στους 20. Πιο πιθανό σενάριο φαντάζει πάντως το 2ο αφού στην γωνία περιμένουν οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Παρί BC να ενταχθούν στην Euroleague. Επίσης, έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και στην αγορά του Λονδίνου, με την υπόθεση βέβαια να είναι πιο δύσκολη αφού το μπάσκετ δεν είναι και σε τόσο καλό επίπεδο στην Αγγλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ