Μεγάλη αποκάλυψη για Γκριγκόνις και Μπραζντέικις (vid)

Μεγάλη αποκάλυψη για Γκριγκόνις και Μπραζντέικις (vid)

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης απέναντι στον Παναθηναϊκό, μίλησε για Γκριγκόνις και Μπραζντέικις

Η Ζαλγκίρις, προετοιμάζεται, εν όψει της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό για την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η ομάδα από τη Λιθουανία μετρά δύο συνεχόμενες ήττες με Εφές και Γούλβς και θέλει στην Αθήνα να διακόψει το αρνητικό αυτό σερί.

Ο  Ο Κάζις Μασβίτις, μιλώντας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στο αν υπήρχε ενδιαφέρον από τη Ζαλγκίρις για τον Γκριγκόνις, ενώ, παράλληλα, αναφέρθηκε και στην φυγή του Μπραζντέικις.

Διαβάστε επίσης:  Ορτέγκα-Έσε: Το «χρυσάφι» του Ολυμπιακού

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ενδιαφέρουσα ομάδα. Την περασμένη εβδομάδα παίξαμε με την Αναντολού Εφές η οποία και λόγω της παρουσίας του Αταμάν όλα αυτά τα χρόνια έχει παρόμοιο στυλ με αυτό του Παναθηναϊκού. Σουτάρουν πολλοί παίκτες, παίζουν ελεύθερο και δημιουργικό μπάσκετ, ενώ αρέσκονται και σε καταστάσεις pick ‘n roll».

Και συνέχισε: «Έχουν κάποιες απουσίες στις θέσεις ‘τρία’ και ‘τέσσερα’ αλλά υπάρχει ο Μήτογλου που καλύπτει τα κενέ και είναι από τους βασικούς παίκτες. Ο Γκριγκόνις βρίσκεται σε φόρμα, παίζει πολύ και έχει καταλάβει και τη θέση ‘τρία’. Φυσικά, υπάρχουν πολλοί ακμα επικίνδυνοι παίκτες, ξεκινώντας από τους Σλούκα., Γκραντ και Βιλντόζα, ενώ έχει και καλούς ψηλούς κάτ ω από τα καλάθια. Είναι μια καλή ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό».

Επίσης ο Κάζις Μακσβίτις είπε ότι «είναι ανεβασμένος ο Παναθηναϊκός και παρά το γεγονός ότι στηρίζεται στην επίθεση έχει και την 6η καλύτερη άμυνα στην Euroleague» ενώ στάθηκε και στα «πράσινα» pick ‘n roll «ο Σλούκας είναι δημιουργός, παίκτης pick ‘n roll. Σκοράρει και πασάρει ταυτόχρονα. Εκπρόσωπος της παλιάς ευρωπαϊκής σχολής. Επίσης ο Λεσόρ, με την ενέργεια και την άμυνά του, προσθέτει πολλά σε αυτή την ομάδα».

Όσο για το αν υπήρχε ενδιαφέρον από την Ζάλγκιρις για τον Γκριγκόνις μετά την παραχώρηση του Μπραζντέικις στον Ολυμπιακό; «Όταν έφυγε ο Ίγκνας δεν προλάβαμε να κάνουμε κάτι. Αν είχαν γίνει νωρίτερα κάποια πράγματα και ο Μάριους δεν είχε ήδη σημαντικό ρόλο, ίσως όλα να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά.»

Και αναφέρθηκε και στον Κέντρικ Ναν: «Αγωνίστηκε σε μόλις δύο ματς. Είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει σκορ. Πρέπει να συνηθίσει τους κανόνες της EuroLeague, ίσως να δουλέψει στο πότε θα πρέπει να σουτάρει αλλά σίγουρα οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ