«Παίρνει» τον Ντάνιελ Οτούρου η Εφές (pic,vid)

«Παίρνει» τον Ντάνιελ Οτούρου η Εφές (pic,vid)

Η Εφές αποφασίζει να ενισχύσει τη ρακέτα της, καθώς βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Οτούρου

Η Εφές αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών τον τελευταίο καιρό. Τελευταίο «θύμα» υπήρξε ο Ζίσιτς, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έναν μήνα.

Έτσι η Εφές μετά την απόκτηση του Ντάουμ μέσα στην εβδομάδα, θα προχωρήσει και σε δεύτερη κίνηση με τον Ντάνιελ Οτούρου να βρίσκεται «προ των πυλών» των Τούρκων.

Διαβάστε επίσης: O Μάικ Τζέιμς και οι περιπτώσεις Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού: Οι 10 free agents που βάζουν… φωτιά το καλοκαίρι του 2024

Ο Οτούρου έχει γίνει ντραφτ στο νούμερο 33 το 2020 από τους Λος Άντζελες Κλίπερς, ενώ παράλληλα έχει αγωνιστεί με τους Σικάγο Μπούλς τόσο σε ΝΒΑ όσο και σε G- League (αναπτυξιακή λίγκα).

Ο Νιγηριανό-Αμερικανός center έκανε φέτος το υπερατλαντικό ταξίδι, αποφασίζοντας να πάει στην Τουρκία και να αγωνιστεί για λογαριασμό της  Μερκεζεφεντί. Από τις πρώτες προπονήσεις φάνηκε το ταλέντο που διαθέτει και εώς τώρα αποτελεί, έναν από τους καλύτερους παίκτες στη τουρκική λίγκα. Ο Οτούρου σε 9 παιχνίδια μετράει 20,9 πόντους, 10,1 ριμπάουντ και 1,7 μπλοκ κατά μέσο όρο.

Ο Οτούρου αναμένεται, να ανακοινωθεί μέσα την επόμενη εβδομάδα από την Εφές, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ