Ζαλγκίρις Κάουνας: Τραυματίας και ο Μπουτκεβίτσιους, άγνωστος ο χρόνος επιστροφής του (vid)

Ζαλγκίρις Κάουνας: Τραυματίας και ο Μπουτκεβίτσιους, άγνωστος ο χρόνος επιστροφής του (vid)

Συνεχίζεται στη Ζαλγκίρις Κάουνας η «κακοδαιμονία» με τους τραυματισμούς, καθώς στην χθεσινή αναμέτρηση με την Αρμάνι τραυματίστηκε και ο Άρνας Μπουτκεβίτσιους

Η Ζαλγκίρις Κάουνας πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό στην Ιταλία ενάντια στην Αρμάνι Μιλάνο. Η ομάδα από το Κάουνας επικράτησε με σκορ 83-70, βελτιώνοντας το ρεκόρ της στο 5-6. Ωστόσο, οι Λιθουανοί δεν πρόλαβαν να χαρούν το μεγάλο διπλό στην Ιταλία, διότι έχασαν με τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα τον Μπουτκεβίτσιους.

Ο 31χρονος γκαρντ τραυματίστηκε στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ χωρίς να επιστρέψει πάλι. Ο Μπουτκεβίτσιους προερχόταν ήδη από έναν μικροτραυματισμό στο πόδι, ωστόσο ο χθεσινός τραυματισμός εκπνέει ανησυχία στις τάξεις των Λιθουανών, οι οποίοι έχουν ήδη στερηθεί τις υπηρεσίες πολλών παικτών, εξαιτίας τραυματισμών.

Διαβάστε επίσης: O Μάικ Τζέιμς και οι περιπτώσεις Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού: Οι 10 free agents που βάζουν… φωτιά το καλοκαίρι του 2024

Ο Άρνας Μπουτκεβίτσιους θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που αποκόμισε στην χθεσινή αναμέτρηση. Η ομάδα του Καζίς Μακσβίτις έχει πλέον λίγες διαθέσιμες επιλογές στην περιφέρεια, καθώς και ο Έντμοντ Σάμνερ, ο οποίος αποκτήθηκε στα μέσα της εβδομάδας, έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα από το 2024 και μετά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ