Μάχη στις αποδόσεις για τον νικητή της Euroleague – Στα φαβορί Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pics)

Μάχη στις αποδόσεις για τον νικητή της Euroleague – Στα φαβορί Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pics)

Κακός χαμός επικρατεί στη βαθμολογία της Euroleague, με τις ελληνικές ομάδες να δίνουν τη δική τους μάχη, κάτι που τις φέρνει μέσα στα φαβορί της διοργάνωσης, μαζί με τις γνωστές δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η Euroleague τη φετινή μοιάζει πιο συναρπαστική από ποτέ, κάτι που φανερώνεται και από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών για την κατάκτηση του τροπαίου.

Τέσσερις είναι οι ομάδες που θα ταξιδέψουν τον Μάιο στο Βερολίνο για το Final 4 και αυτή τη στιγμή, αν κοιτάξει κανείς τη βαθμολογία καταλαβαίνει πως τίποτα δεν είναι βέβαιο ακόμη, με 10 ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση μόλις μιας νίκης.

Διαβάστε επίσης: Το… θολωμένο μυαλό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και κάποιοι «πέρα βρέχει»…

Από τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στην ισοβαθμία 5ος μέχρι την 14η Ανατολού Εφές γίνεται μια πραγματική θέση τόσο για την κατάληψη μίας εκ των 6 πρώτων θέσεων που οδηγούν απευθείας στα playoffs, όσο και για τις θέσεις 7-10 που οδηγούν στο play-in tournament μετά το τέλος της κανονικής περιόδου, για να πάρουν και τα δύο τελευταία εισιτήρια για τον οκτάδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε πως δεν είναι άτρωτη και με αποκλειστικά δικό της λάθος στο τέλος της παράτασης κόντρα στην Φενέρμπαχτσε γνώρισε την ήττα, που ήταν η πρώτη της μετά από δέκα σερί θετικά αποτελέσματα.

Οι στοιχηματικές εταιρείες εντοπίζουν τη μάχη που θα γίνει και τη φετινή σεζόν για το τρόπαιο της κορυφαίας διοργάνωσης και οι αποδόσεις του δείχνουν πως μέχρι το τέλος του δρόμου στο Βερολίνο όλα θα είναι ανοιχτά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως είναι λογικό, με βάση το εντυπωσιακό της ξεκίνημα, παρουσιάζεται το φαβορί για τον τίτλο και το «back to back» στις κατακτήσεις, με 3.50 απόδοση, ενώ το έτερο ισπανικό μεγαθήριο, η Μπαρτσελόνα κυμαίνεται από 6.00 έως 6.50.

Τρίτο φαβορί, όπως τρίτη και στη βαθμολογία η Μονακό, που προσπέρασε τους «Αιώνιους», μετά τη νίκη της επί του Ολυμπιακού και πλέον οι «μπουκς» της δίνουν απόδοση από 7-8.00.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συμπληρώνουν την πεντάδα των φαβορί με αποδόσεις από 8.50-9.00 για να φτάσουν ως το τέλος του δρόμου και να πάρουν το τρόπαιο.

Το παράδοξο εντοπίζεται στην περίπτωση της Βίρτους Μπολόνια που αν και έχει ξεκινήσει ιδανικά με ρεκόρ 7-4 στις πρώτες 11 αγωνιστικές, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των στοιχηματικών, που την τοποθετούν 12ο φαβορί στα προγνωστικά τους για κατάκτηση, με αποδόσεις (51.00-65.00), πιστεύοντας πως δεν θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ