Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού φεύγει από το ΝΒΑ και σκέφτεται την επιστροφή του στη Euroleague

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού φεύγει από το ΝΒΑ και σκέφτεται την επιστροφή του στη Euroleague

Ο Κεμ Μπιρτς, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2016-2017, «κόπηκε» από τους Σαν Αντόνιο Σπέρς τον προηγούμενο μήνα και έχει αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό ομάδας της Eurolaegue.

O Kεμ Μπιρτς, ο οποίος  αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2016-2017, σκέφτεται να αφήσει τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη για λογαριασμό κάποιας ομάδας στη Εurolaegue, αφού οι Σπερς τον «έκοψαν» από το ρόστερ τους πριν λίγο καιρό.

Ο 31χρονος σέντερ, μετά το πέρασμά του από τους Ερυθρόλευκους, αγωνίστηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με την φανέλα των Ορλάντο Μάτζικ και Τορόντο Ράπτορς, ενώ τη φετινή χρονιά ξεκίνησε τη σεζόν με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, πριν αποδεσμευτεί τον προηγούμενο μήνα.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη αλλαγή του Μπαρτζώκα στη Euroleague που δεν κατάλαβε κανείς… (pic)

Όλο αυτό το διάστημα, ο Μπιρτς έψαξε την αμερικανική αγορά για κάποιο συμβόλαιο, όμως ο Καναδός πλέον έχει ανοιχτά τα αυτιά του και σε προτάσεις από την Ευρώπη καθώς ομάδες της Eurolaegue φαίνεται να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Η Παρτιζάν, είχε εξετάσει το ενδεχόμενο απόκτησής του, όμως η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκλεισε τον Μπρούνο Καμπόκλο, ο οποίος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την θητεία του στους Σέρβους. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μια ομάδα που χρειάζεται ενίσχυση στη θέση του ψηλού, καθώς οι Ισραηλινοί διαθέτουν μόνο έναν καθαρόαιμο σέντερ, τον Τζος Νίμπο και δεν θα έλεγαν όχι στην απόκτησή του. Τέλος, η Ζαλγκίρις τσεκάρει τη περίπτωση του Μπιρτς, καθώς οι Μάνεκ και Μπουτκεβίτσιους έχουν τεθεί νοκ-άουτ με προβλήματα τραυματισμών, αφήνοντας έτσι μεγάλο κενό στη θέση «5».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ