Με μία σημαντική απουσία στα προημιτελικά του In-Season Tournament οι Σέλτικς

Με μία σημαντική απουσία στα προημιτελικά του In-Season Tournament οι Σέλτικς

Σημαντική απουσία για τους Σέλτικς ενόψει των προημιτελικών του In-Season Tournament στο ΝΒΑ.

Ο άσος των Μπόστον Σέλτικς, Κρίσταπς Πορζίνγκις, αποκλείστηκε από τον προημιτελικό του In-Season Tournament του ΝΒΑ εναντίον των Ιντιάνα Πέισερς, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει μετά από τράβηγμα στην αριστερή γάμπα.

Ο Πορζίνγκις τραυματίσθηκε στις 24 Νοεμβρίου στην ήττα από τους Ορλάντο Μάτζικ και έχασε τα τελευταία τρία παιχνίδια της Βοστώνης.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη αλλαγή του Μπαρτζώκα στη Euroleague που δεν κατάλαβε κανείς… (pic)

Ο προπονητής Τζο Ματζούλα είπε την περασμένη Κυριακή ότι η κατάσταση του πρώην All-Star θα επανεκτιμηθεί «μετά από μια εβδομάδα περίπου».

Ο έμπειρος άσος… απολαμβάνει μια δυνατή πρώτη σεζόν με τους Σέλτικς, έχοντας κατά μέσο όρο σχεδόν 19 πόντους σουτάρωντας με 54,7% από το γήπεδο.

Για τους Πέισερς, ο σταρ γκαρντ Ταϊρίς Χάλιμπερτον έχασε τη νίκη του Σαββάτου επί των Μαϊάμι Χιτ με ασθένεια και πρόβλημα στο δεξί του γόνατο και αναφέρεται ως αμφισβητήσιμος για τον προημιτελικό της Δευτέρας. Ο φόργουορντ των Πέισερς, Τζέιλεν Σμιθ, έμεινε εκτός με τραυματισμούς στο αριστερό πόδι.

Οι Πέισερς και οι Σέλτικς κέρδισαν και οι δύο τους ομίλους τους και θα αναμετρηθούν ως οι Νο. 2 και 3 της Ανατολής, αντίστοιχα. Ο νικητής του αγώνα θα προκριθεί στα ημιτελικά του Λας Βέγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ