Ματέο: «H πιο σταθερή ομάδα της διοργάνωσης ο Ολυμπιακός, θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο πέρσι»

Ματέο: «H πιο σταθερή ομάδα της διοργάνωσης ο Ολυμπιακός, θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο πέρσι»

Ο Τσους Ματέο μίλησε για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό την Τρίτη (5/12, 21:15) για τη 12η αγωνιστική της Euroleague, με τον Τσους Ματέο να μιλά για τη δυσκολία της αναμέτρησης.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι είναι πιθανότατα η πιο σταθερή ομάδα της διοργάνωσης, ενώ αναφέρθηκε και στον περσινό τελικό, επισημαίνοντας πως το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα θα μπορούσε να τον κατακτήσει το ίδιο εύκολα.

Οι δηλώσεις του Τσους Ματέο:

«Αυτή η εβδομάδα απαιτεί μεγάλη προσπάθεια από εμάς σε δύο παιχνίδια υψηλής έντασης, σε δύο παιχνίδια… κλασικά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, δύο πρωταθλητές Ευρώπης που θα μας φιλοξενήσουν στις έδρες τους και θέλουν να παίξουν καλά μπροστά στο κοινό τους.

Περιμένω δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός ήταν ο τελευταίος μας αντίπαλος στο παιχνίδι του τίτλου πέρσι. Πιθανότατα είναι η πιο σταθερή ομάδα της διοργάνωσης και αυτή που παίζει την καλύτερη άμυνα.

Την περσινή σεζόν πήραμε τον τίτλο αλλά θα μπορούσαν εύκολα να τον κερδίσουν αυτοί με την ίδια ευκολία. Ο Ολυμπιακός έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης, παίζει ως ομάδα και δε βασίζεται σε μονάδες. Θα έχουμε ένα τρομερά δύσκολο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ