Αυτή είναι η απάντηση της Αρμάνι στις φήμες για Μεσίνα

Αυτή είναι η απάντηση της Αρμάνι στις φήμες για Μεσίνα

Η Αρμάνι Μιλάνο και ο Μεσίνα θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία μέχρι το 2026, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας Λέο Ντελ Όρκο, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες για πιθανή αποχώρησή του.

Ο Έτορε Μεσίνα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Αρμάνι Μιλάνο, με τον έμπειρο προπονητή να παραμένει στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το 2026, όπως ανακοίνωσε και ο πρόεδρός της Λέο Ντελ Όρκο.

Τις προηγούμενες εβδομάδες τα ιταλικά μέσα ανέφεραν πως η καρέκλα του 64χρονου κόουτς είχε αρχίσει να τρίζει, ενώ και η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου είχε χάσει την υπομονή της με την εικόνα της Αρμάνι.

Διαβάστε επίσης: Ντράπηκε και η ντροπή

Ωστόσο, ο Ντελ Όρκο διέψευσε αυτές τις φήμες και προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Μεσίνα, με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν την κοινή τους πορεία για ακόμα δύο χρόνια, ενώ σε δηλώσεις του τόνισε την αμέριστη στήριξή του προς τον Ιταλό προπονητή.

Ο Μεσίνα είναι ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές στη Euroleague, έχοντας κατακτήσει 4 τίτλους, και βρίσκεται στον πάγκο της Αρμάνι από το το καλοκαίρι του 2019. Η ιταλική ομάδα μπορεί να μην εντυπωσιάζει φέτος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση έχοντας αρνητικό ρεκόρ 4-7, παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση τον θεωρεί τον κατάλληλο άνθρωπο για τον πάγκο της Αρμάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ