Εργκίν Αταμάν: «Ο γιος μου δεν θα υποστηρίξει τον Παναθηναϊκό με την Εφές»

Εργκίν Αταμάν: «Ο γιος μου δεν θα υποστηρίξει τον Παναθηναϊκό με την Εφές»

Ο Αταμάν σε συνέντευξη του αποκάλυψε, πως ο Αταμάν τζούνιορ θα υποστηρίξει την Εφές και όχι τον Παναθηναϊκό

Ο Εργκίν Αταμάν επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη, για να αντιμετωπίσει πρώτη φορά μετά τη θητεία του ως αντίπαλος, την Εφές. Ο Τούρκος θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στην αναμέτρηση της Ανατολού Εφές με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η σημερινή αναμέτρηση «θα διχάσει» την οικογένεια.

Διαβάστε επίσης: Ο «μπομπέρ» του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία – Ο «καυτός» Νοέμβριος του Κάνααν (pics, vids)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αταμάν στην τουρκική εφημερίδα «S Sport»:

«Προσπαθώ να πείσω τον Σαρπ Αταμάν να είναι ουδέτερος από το πρωί, τουλάχιστον με τη λευκή φανέλα, αλλά φυσικά ο Σαρπ είχε μεγάλη δέσμευση στην Εφές. Πέρασε 5 χρόνια ως μέλος της ομάδας στα αποδυτήρια. Είμαι επαγγελματίας και σε έναν σημαντικό σύλλογο που είναι αντίπαλος της Εφές.

Ο Σαρπ, από την άλλη, θα έχει τα δικά του συναισθήματα με τη φανέλα της Εφές. Είμαι καλός οπαδός της Γαλατασαράι, μέλος του Κογκρέσου της Γαλατασαράι, αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω τον Σαρπ οπαδό της.

Είναι υποστηρικτής της Μπεσίκτας. Μερικές φορές λέω ακόμη και ότι όταν σταματήσουμε την προπονητική, ίσως παίξουμε για την προεδρία της Γαλατασαράι, αλλά ο Σαρπ εξακολουθεί να λέει ότι είναι από την Μπεσίκτας.

Δυστυχώς, θα στηρίξει την Εφές εναντίον μου. Λοιπόν, τουλάχιστον ενώνει αυτόν τον ενθουσιασμό ερχόμενος και φορώντας τη φανέλα του σε αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα στους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ