Ποια ομάδα της Euroleague είναι πολύ κοντά στον Κέβιν Πάνγκος…

Ποια ομάδα της Euroleague είναι πολύ κοντά στον Κέβιν Πάνγκος…

Αποκαλύψεις για το μέλλον του Κέβιν Πάνγκος από την Ιταλία - Ποια ομάδα είναι κοντά στην απόκτηση του

O Κέβιν Πάνγκος είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Αρμάνι Μιλάνο και ήδη γίνεται ο κακός… χαμός για την απόκτηση του.

Συγκεκριμένα, αρκετές ομάδες παρακολουθούν, διακριτικά την περίπτωση του, ο Ολυμπιακός ακούστηκε κι αυτός, πριν αποφασίσει να πάρει τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όμως όλα δείχνουν ότι οδεύει προς Ισπανία μεριά.

Ο Πάνγκος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Βαλένθια για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και θα συνεχίσει στις νυχτερίδες, εφόσον μείνει ελεύθερος από την Αρμάνι. Κάτι που προς το παρόν δεν έχει γίνει πράξη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος, Ανδρέα Καλτσόνι, η Βαλένθια θα αποκτήσει τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι, με ψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.

«Από την Ισπανία κάνουν λόγο για συμφωνία που έκλεισε ο Κέβιν Πάνγκος με τη Βαλένθια. Η ισπανική ομάδα ενδιαφέρεται πολύ για τον πόιντ γκαρντ της Ολίμπια Μιλάνο, αλλά η συμφωνία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, επειδή η Αρμάνι δεν θέλει να πληρώσει για να αποδεσμεύσει τον Καναδό», υποστήριξε.

«Η ισπανική ομάδα θέλει να κλείσει τα πάντα γρήγορα, λύνοντας όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα. Αύριο θα σας ενημερώσω και θα σας πω αν η συμφωνία θα ολοκληρωθεί επιτυχώς ή όχι», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ