Ο αποχαιρετισμός του Ιτούδη στη Φενέρμπαχτσε: «Θα είστε στο Final-4 ακόμη και εν τη απουσία μου» (pic)

Ο αποχαιρετισμός του Ιτούδη στη Φενέρμπαχτσε: «Θα είστε στο Final-4 ακόμη και εν τη απουσία μου» (pic)

Ο Δημήτρης Ιτούδης είπε «αντίο» στη Φενέρμπαχτσε και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ομάδα θα βρεθεί στο Final-4.

Με… όμορφα λόγια αποχαιρέτησε τη Φενέρμπαχτσε ο Δημήτρης Ιτούδης, την επομένη της λύσης της συνεργασίας και λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της διαδοχής του από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Έλληνας προπονητής εξήγησε σε ανάρτησή του στο Twitter πως ενημερώθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης για δική της επιθυμία να λυθεί η συνεργασία, υπενθύμισε πως πέρυσι η Φενέρ έφτασε δευτερόλεπτα πριν την πρόκριση στο Final-4 της Euroleague και εξέφρασε την πεποίθηση πως η Φενέρμπαχτσε «θα είναι στο Final-4 της Εuroleague, ακόμη και εν τη απουσία μου».

Διαβάστε επίσης: Αφού είσαι Κυβέρνηση και θέλεις να παίρνεις και ποδοσφαιρικές αποφάσεις…

Tο μήνυμα του Ιτούδη:

«Μετά από μία εποικοδομητική περίοδο διάρκειας ενάμιση χρόνου στην Κωνσταντινούπολη, γεμάτη με όμορφες στιγμές, ενημερώθηκα πως το ταξίδι μου με τη Φενέρμπαχτσε έφτασε στο τέλος του. Ο κοινός μας χρόνος συνδυάστηκε με εξαιρετικές νίκες κι εμάς να φτάνουμε μόλις δευτερόλεπτα μακριά από το Final-4 της Euroleague στην πρώτη μου σεζόν.

Αντιμετωπίσαμε, βέβαια και προκλήσεις, στιγμές που θα μπορούσαν να είχαν κατευθύνει σε άλλη πορεία το ταξίδι μας. Παρ΄ όλα αυτά, μπορώ να επιβεβαιώσω απευθυνόμενος προς τους φιλάθλους μας, πως η αποφασιστικότητά μας δεν αμφιταλαντεύτηκε ποτέ. Παλέψαμε ακούραστα, συχνά κόντρα στις πιθανότητες.

Δεν μου αρέσει να ασκώ κριτική και ποτέ δεν θα πάψω να πιστεύω στην ομάδα που «χτίσαμε» φέτος και στους παίκτες που είχα ως προπονητής. Είμαι υπερήφανος γι’ αυτούς και πιστεύω πως θα είναι στο Final-4 της Εuroleague, ακόμη και εν τη απουσία μου γιατί το αξίζουν πραγματικά.

Θέλω να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου στους αφοσιωμένους συνεργάτες μου, των οποίων οι αμέτρητες ώρες σκληρής δουλειάς και ακλόνητης υποστήριξης ήταν καταλυτικής σημασίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ