Μουμπρού: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ»

Μουμπρού: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ»

Ο Άλεξ Μουμπρού μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της Βαλένθια κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Βαλένθια θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τη 14η αγωνιστική της Euroleague, με τον Άλεξ Μουμπρού να μιλά για το παιχνίδι.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι είναι πολύ καλή ομάδα και με τον καιρό γίνονται καλύτεροι, ενώ στάθηκε και στην προσπάθεια που θα κάνουν οι παίκτες του.

Οι δηλώσεις του Άλεξ Μουμπρού:

«Παίζουμε σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία η οποία θα βάλει στο παιχνίδι της και δύο παίκτες σαν τον Γκος και τον Πετρούσεφ, οι οποίοι θα την κάνουν πιο δυνατή. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ και στο γήπεδό του είναι ακόμα πιο δυνατός.

Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακό είναι και καλύτερος. Παρουσιάζει συνέχεια βελτίωση. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα για να σταματήσουμε τα επιθετικά τους «όπλα» και να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε στην άμυνά τους.

Εμείς έχουμε καλή ψυχολογία από τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά έχουμε και αγωνιστικά προβλήματα που μας κάνουν να υποφέρουμε. Χρειαζόμαστε την νίκη και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να την πάρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ