Πίτερς: «Στην τρίτη περίοδο και τα κάναμε όλα καλά και ειδικά στην άμυνα»

Πίτερς: «Στην τρίτη περίοδο και τα κάναμε όλα καλά και ειδικά στην άμυνα»

Ικανοποιημένος ο Αμερικανός φόργουορντ από την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο.

Με τον Άλεκ Πίτερς να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Άλμπα στο Βερολίνο με 94-67 για την 17η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 23 πόντους, έχοντας 7/7 στα δίποντα, 2/4 στα τρίποντα και 3/5 βολές, όπως επίσης 7 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 27 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Αλεκ Πίτερς μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Βερολίνο.  «Μιλήσαμε στα αποδυτήρια για το τι δεν κάναμε σωστά και βγήκαμε στην τρίτη περίοδο και τα κάναμε όλα καλά και ειδικά στην άμυνα. Ο δικός μου στόχος μου είναι τα πλέι οφ και το Final Four, δεν σκέφτομαι κάτι άλλο προσωπικό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Γκος: «Τα πράγματα στα αποδυτήρια για το ημίχρονο ήταν λίγο… άγρια»

Από την πλευρά του ο Ναίτζελ Ουίλιαμς Γκος ανέφερε: «Παίξαμε πολύ καλύτερη άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε μέσα από αυτή να βρούμε ενέργεια και ρυθμό και να ταϊσουμε και την επίθεση μας».

Για το τι είπε ο κόουτς στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε παίξει καλά, ειδικά στην άμυνα μας και ήταν λίγο… άγρια τα πράγματα. Αυτό στο τέλος μεταφράστηκε σε μια πολύ θετική ενέργεια για την ομάδα που βγήκε στην τρίτη περίοδο και έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ».

Για το ρεκόρ του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο:«Σίγουρα τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Αλλά πρέπει να υπολογίσετε ότι είχαμε τραυματισμούς, είχαμε κάποιες προσθήκες νέων παικτών. Είναι καλό σημάδι ότι έχουμε αυτό το ρεκόρ αυτή την στιγμή, είναι πολλές ομάδες κοντά, αλλά πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο».

Μια ευχή για το 2024: «Είναι τρελοί οι καιροί που ζούμε εκεί έξω, δεν μιλάω μόνο για την ομάδα. Προσεύχομαι να έχουμε ειρήνη και να υπάρχει ειρήνη και υγεία σε όλο τον κόσμο και φυσικά και για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ