Ένα βήμα από τα «ερυθρόλευκα» ο Σβεντ – Τι συνέβη

Ένα βήμα από τα «ερυθρόλευκα» ο Σβεντ – Τι συνέβη

Ο Αλεξέι Σβεντ βρέθηκε πολύ κοντά στο να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» του Ερυθρού Αστέρα, αλλά το deal χάλασε - Δείτε τον λόγο

Ο Αλεξέι Σβεντ προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο σερβικό «Tilesport», ο Ρώσος γκαρντ βρέθηκε πολύ κοντά στον Ερυθρό Αστέρα, με την επικοινωνία να κρατάει για έναν μήνα, αλλά οι δύο πλευρές να μην φτάνουν ποτέ σε συμφωνία λόγω προβλημάτων με το διαβατήριό του.

Διαβάστε επίσης: Γουίλιαμς-Γκος στο «10»: «Για αυτό κερδίσαμε την Αρμάνι – Σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι στον δεύτερο γύρo»

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Σβεντ:

«Μιλήσαμε με τον Ερυθρό Αστέρα. Η επικοινωνία κράτησε περίπου ένα μήνα. Προσωπικά μου άρεσε η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, είδα ότι είχε ποιότητα και υπήρχε και ο προπονητής Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τον οποίο εκτιμώ και αγαπώ πολύ ως άνθρωπο. Ήθελα να έρθω. Ήμουν πλήρως προετοιμασμένος και το είπα στους ανθρώπους του συλλόγου. Από την άλλη μου είπαν ότι πρέπει να περιμένω, πέρασε ένας ολόκληρος μήνας, τους είπα ξανά ότι είμαι έτοιμος να έρθω να βοηθήσω, όταν μου είπαν ότι υπήρχαν προβλήματα.

Μου είπαν ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι τα ταξίδια και το διαβατήριό μου. Για παράδειγμα, δεν θα μπορούσα να παίξω στη Λιθουανία. Προφανώς, αυτός ήταν ο καθοριστικός παράγοντας στο τέλος. Λατρεύω τη Σερβία και το Βελιγράδι, έχω πολλούς φίλους εκεί. Ξέρω ότι το κοινό με σέβεται, αλλά έτσι είναι η ζωή. Προχωράει. Γύρισα στην Κίνα και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Νιώθω καλά εδώ, οι άνθρωποι είναι ευχάριστοι, έχουμε εξαιρετικές συνθήκες, το πρωτάθλημα είναι υψηλής ποιότητας. Yπάρχουν επίσης πολλοί παίκτες που κάποτε είχαν σπουδαίους ρόλους στο ΝΒΑ. Δεν μπορώ να είμαι δυσαρεστημένος με τον σημερινό σταθμό στην καριέρα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ