ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΤΣΑΡΑ στη Μαδρίτη με 4 παρατάσεις και νικήτρια τη Ρεάλ (130-126)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΤΣΑΡΑ στη Μαδρίτη με 4 παρατάσεις και νικήτρια τη Ρεάλ (130-126)

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ματς στη Μαδρίτη και νίκη της Ρεάλ με 130-126 επί της Εφές έπειτα από 4 παρατάσεις - Η βαθμολογία της Euroleague μετά το «διπλό» του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια και την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής

Σε ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε έπειτα από ΤΕΣΣΕΡΙΣ παρατάσεις, η Ρεάλ Μαδρίτης έκαμψε την αντίσταση της Αναντολού Εφές με σκορ 130-126 και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 17-2, με τους Τούρκους να πέφτουν στο 7-12 και οι πιθανότητές τους για είσοδο έστω στα play-in να μειώνονται.

Η Εφές έχασε «χρυσή» ευκαιρία για μία μεγάλη νίκη στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, καθώς… κατάφερε να χάσει προβάδισμα 9 πόντων με σερί 9-0 από τη Ρεάλ δύο λεπτά πριν το τέλος της δεύτερης παράτασης και έτσι τελικά ηττήθηκε μετά και την 4η παράταση σε ένα χιτσκοκικό ματς.

Διαβάστε επίσης: Κάνααν: Το σπάνιο 0/7 και η αλλαγή διακόπτη την πιο κρίσιμη στιγμή! (vids)

Ο Παναθηναϊκός πήρε τεράστιο «διπλό» νικώντας με 82-81 και ανέβηκε στο 11-8, μαζί με Ολυμπιακό, Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι Τελ Αβίβ και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η Άλμπα αποδείχθηκε πολύ… χαμηλό εμπόδιο για τη σούπερ φορμαρισμένη Βίρτους Μπολόνια η οποία έκανε «περίπατο» στο Βερολίνο, επικρατώντας με 83-68,, βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 14-5 και κλείνοντας τη «διαβολοβδομάδα» με «2Χ2» νίκες.

Η Αρμάνι Μιλάνο χρειάστηκε ένα διάστημα τριών λεπτών για να… καθαρίσει τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (76-62). Μάλιστα, οι Ιταλοί πήραν και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Στο 8-11 πλέον και οι δύο ομάδες.

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε από το -10 στις αρχές της τέταρτης περιόδου (62-72, 32′) και με μπροστάρη τον Γιαν Βέσελι, ολοκλήρωσε την ανατροπή απέναντι στην Μπασκόνια, επικρατώντας με 89-85 και βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 13-6. Στο 10-9 οι Βάσκοι.

Αναλυτικά η βαθμολογία έπειτα από 19 αγωνιστικές:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ