Χωρίς τον Σλούκα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Βαλένθια

Χωρίς τον Σλούκα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Βαλένθια

Ο Κώστας Σλούκας δεν θα αγωνιστεί στην σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Βαλένθια (5/1, 21:30) εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αριστερό του προσαγωγό

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται σε λίγη ώρα από την Βαλένθια (5/1, 21:30) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague με τους Πράσινους να επιθυμούν την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από την Μπασκόνια (75-73) πριν από δύο μέρες.

Ο Εργκίν Αταμάν, ωστόσο, έχει να διαχειριστεί μία πολύ σημαντική απουσία στη σημερινή αναμέτρηση του Τριφυλλιού. Ο Κώστας Σλούκας δεν θα αγωνιστεί σήμερα αφού ο Έλληνας γκαρντ έχει  υποστεί τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό κατά τη διάρκεια του ματς με την Μπασκόνια και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στη σημερινή αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης: Eρνέστο Βαλβέρδε, κοίτα τι έκανες!

Ο 33χρονος άσος θα βρίσκεται τυπικά στην 12άδα του Παναθηναϊκού, όμως δεν θα χρησιμοποιηθεί από τον Τούρκο προπονητή των Πρασίνων στο παιχνίδι κόντρα στις Νυχτερίδες.

Αυτό σημαίνει ότι ο Λούκα Βιλντόζα θα πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες στο παρκέ για να καλύψει το κενό του Κώστα Σλούκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ