Σοκ με Νέντοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα!

Σοκ με Νέντοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα!

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς τραυματίστηκε στην χθεσινή αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Αρμάνι Μιλάνο, με τον Σέρβο γκαρντ να μένει εκτός δράσης για περίπου 1 μήνα.

O Eρυθρός Αστέρας πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο (62-76) για την 21η αγωνιστική της Euroleague και επέστρεψε στις επιτυχίες, αφήνοντας πίσω του την ήττα από την Βιλερμπάν.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όμως, παρά την μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα του στο «Μεντιολάνουμ Φόρουμ» έχει αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί αφού οι Νέντοβιτς, Τεόντοσιτς και Τόμπι αποχώρησαν τραυματίες από την αναμέτρηση με την Αρμάνι.

Διαβάστε επίσης: Το τέλος του Μπρινιόλι και ο… δρόμος για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Aπό αυτούς, το μεγαλύτερο πρόβλημα το αποκόμισε ο Νεμάνια Νέντοβιτς ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έναν μήνα όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Βελιγραδίου. Ο Σέρβος γκαρντ έχει υποστεί  μερική ρήξη στους κοιλιακούς και θα απουσιάσει από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων.

Αντίθετα τα νέα ήταν καθησυχαστικά για τον Τεόντοσιτς καθώς δεν έχει κάτι το σοβαρό και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας. Όσο για τον Μάικ Τόμπι μετά την πτώση του στο παρκέ, αναμένεται μέσα στην ημέρα να υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ