Μπαρτζώκας: «Κάναμε κακό παιχνίδι, πρέπει να κάνουμε μια επανεκκίνηση»

Μπαρτζώκας: «Κάναμε κακό παιχνίδι, πρέπει να κάνουμε μια επανεκκίνηση»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα από την Μπασκόνια στάθηκε στα λάθη και την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός και τόνισε ότι χρειάζεται μια επανεκκίνηση στην ομάδα προκειμένου να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα

Ο Ολυμπιακός γνώρισε και δεύτερη ήττα επί ισπανικού εδάφους στην διαβολοβδομάδα της Euroleague. Αυτή την φορά οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από την Μπασκόνια με 80-69 και απομακρύνθηκαν από την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις του μετά την ήττα στην χώρα των Βάσκων, εμφανίστηκε απογοητευμένος από τις δύο ήττες αυτής της εβδομάδας και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει μια επανεκκίνηση προκειμένου να συνεχίσει μπροστά.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» με Ταβάρες και Χεζόνια στον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Συγχαρητήρια στη Μπασκόνια και στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Του εύχομαι τα 750 ματς να τα κάνει 1000. Κάναμε κακή εμφάνιση, ειδικά στην τρίτη περίοδο. Ακόμα και στο πρώτο μέρος που ήμασταν μπροστά, χάσαμε λέι-απ, κάναμε πολλά λάθη και συνεχίσαμε έτσι και στο δεύτερο μέρος. Η Μπασκόνια είχε αυτοπεποίθηση στην εκτέλεση και άξιζε την νίκη.

Πρέπει να κάνουμε μία επανεκκίνηση, να σκεφτούμε τη σκληράδα μας, σωματική και πνευματική. Ό,τι κι αν γίνει, θα βρω τους παίκτες που θα εκτελέσουν το πλάνο. Σημασία έχει πώς προσεγγίσαμε το ματς, οι περισσότεροι έπαιξαν κάτω από το επίπεδό τους, έψαχνα να βρω ποιοι ήταν στο πνεύμα του αγώνα και δεν μπορούσα. Πολλοί ήταν σε κακή κατάσταση, πολλοί δίσταζαν, έπαιρναν κακές αποφάσεις. Δεν είναι ένα το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι το πώς παίξαμε ως ομάδα. Ήμασταν έναν πόντο μπροστά και δώσαμε λέι-απ«.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ