Απρόοπτο για Μακάμπι: Χωρίς Λορέντζο Μπράουν κόντρα στον Ολυμπιακό

Απρόοπτο για Μακάμπι: Χωρίς Λορέντζο Μπράουν κόντρα στον Ολυμπιακό

Xωρίς τον Λορέντζο Μπράουν στην σύνθεσή της θα παραταχτεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Euroleague

O Oλυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15,18/1) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά τις δύο ήττες την προηγούμενη εβδομάδα στην Ισπανία από Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια.

Διαβάστε επίσης: Αταμάν: «Αν σκεφτόμαστε πως θα κάνουμε ‘πάρτι’, όπως σκέφτονται οι παίκτες μου όλη την εβδομάδα, θα είναι καταστροφικό»

Ωστόσο, η Ισραηλινοί αναμένεται να παραταχτούν με μια σημαντική απουσία στο ΣΕΦ. Όπως ανακοίνωσε η Μακάμπι, ο Λορέντζο Μπράουν ταλαιπωρείται από πόνους στην πλάτη του και κατά συνέπεια δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στην χώρα μας.

Ο 33χρονος γκαρντ αποτελεί εκ των πρωταγωνιστών της Μακάμπι την φετινή σεζόν, έχοντας 13.7 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ και 1.2 κλεψίματα σε 29’59» συμμετοχής που «μετρά» ανά μέσο όρο στα 21 παιχνίδια στα οποία έχει αγωνιστεί φέτος στην Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ