Γουόκαπ: «Η άμυνα είναι οδηγός για εμάς και το αποδείξαμε απόψε»

Γουόκαπ: «Η άμυνα είναι οδηγός για εμάς και το αποδείξαμε απόψε»

Ο Τόμας Γουόκαπ στάθηκε στην καλή άμυνα του Ολυμπιακού μετά την νίκη που πέτυχαν οι Ερυθρόλευκοι επί της Μπάγερν Μονάχου

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπάγερν στο Μόναχο (72-76) στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με τους Ερυθρόλευκους να μένουν πλέον μόνοι στην 7η θέση της βαθμολογίας έχοντας ρεκόρ 14-11.

Ο Τόμας Γούοκαπ, από τους πρωταγωνιστές της αποψινής αναμέτρησης, μετά την νίκη επί των Βαυαρών μίλησε για την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας, και τόνισε ότι όλοι προσπάθησαν αρκετά για να καλύψουν τις απουσίες που υπήρχαν.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Φεύγει από τη Mercedes ο Χάμιλτον στο τέλος του 2024 – Ανακοινώθηκε από τη Ferrari (pic)

Μιλώντας στη Nova ο άσος του Ολυμπιακού ανέφερε:

«Η άμυνα είναι ο οδηγός μας και το δείξαμε και απόψε. Και η σκληράδα μας όμως μέτρησε και το πως εκτελέσαμε στην επίθεση, όπως και οι βολές που βάλαμε. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, έλειπαν σημαντικοί παίκτες μας στη ρακέτα. Πήραμε τα ριμπάουντ όμως. Πολλοί έκαναν το βήμα μπροστά και γύρισαν το… τσιπάκι. Ήταν μια ομαδική δουλειά.»

Για την απόδοσή του κόντρα στην Μπάγερν: «Μου αρέσει αυτό το γήπεδο, έχει ωραία ατμόσφαιρα, παίζουμε καλά εδώ. Είναι πολλά τα στοιχεία που σε κάνουν να νιώθεις άνετα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ