Οι 7 «μάχες» του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα και το καθοριστικό ντέρμπι

Οι 7 «μάχες» του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα και το καθοριστικό ντέρμπι

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου γεμάτο ντέρμπι – Καθοριστικός παράγοντας το ΣΕΦ και το 4Χ4.

Παρέλαση στο Κάουνας για τον Ολυμπιακό που σημείωσε την 4η σερί του νίκη στην Ευρωλίγκα πιστοποιώντας συνάμα και την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Παρά τις απουσίες 4 παικτών το συγκρότημα του Μπαρτζώκα με εξαιρετικούς τους Γουόκαπ και ΜακΚίσικ αλλά και τους Ράιτ, Πίτερς πέρασε σαν «τρένο» από το Κάουνας και τώρα βλέπει στο ΣΕΦ την Βίρτους την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός που είναι στο 16-11 και πλέον παίζει γερά για το πλεονέκτημα έδρας καθώς μπορεί το πρόγραμμα που έχει να είναι γεμάτο ντέρμπι όμως έχει 4 καθοριστικά παιχνίδια στην έδρα του και κυρίως έχει την δυναμική της ομάδας του ξανά. Με το ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟ να ειναι ουσιαστικά το πλέον καθοριστικό καθώς σε ισοβαθμία ο Ολυμπιακός τον προσπερνά. Τώρα έχουν μια νίκη διαφορά.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ξεσηκωμός για τα παιχνίδια με Βόλο και Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Ολυμπιακός που αν εκμεταλλευτεί στο απόλυτο το ΣΕΦ θα έχει κάνει μεγάλο βήμα καθώς μετά την Βίρτους υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, την Βιλερμπάν και την Φενέρ. Εκτός έχει να παίξει με την Εφές και δύο φορές στο Βελιγράδι, με Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

Βίρτους Μπολόνια εντός (7/3 στις 22:00)
Παναθηναϊκός εντός (14/3 στις 19:45)
Αναντολού Εφές εκτός (19/3 στις 19:30)
Βιλερμπάν εντός (21/3 στις 21:15)
Παρτίζαν εκτός (28/3 στις 21:30)
Ερυθρός Αστέρας εκτός (4/4 στις 20:00)
Φενέρμπαχτσε εντός (12/4 στις 21:15)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ