Χαμός για τον Κίναν Έβανς: Ο Ολυμπιακός, τα «τρελά» λεφτά της Φενέρ και η… μισή Euroleague

Χαμός για τον Κίναν Έβανς: Ο Ολυμπιακός, τα «τρελά» λεφτά της Φενέρ και η… μισή Euroleague

Ο Κίναν Έβανς είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού και τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν...

Ο Κίναν Έβανς έχει καταφέρει μετά από δύο σεζόν στη Ζαλγκίρις να «εκτοξεύσει» την αξία του και να αποτελέσει σημείο αναφοράς στους Λιθουανούς και έναν από τους κορυφαίους γκαρντ στη Euroleague.

Ο Αμερικανός που είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει λιθουανικό διαβατήριο, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Ζαλγκίρις και δεν θα ανανεώσει, πολύ απλά γιατί δεν μπορεί να τον κρατήσει από οικονομικής πλευράς και γίνεται ο κακός… χαμός στη Euroleague.

Συγκεκριμένα, στο κυνήγι του Έβανς είναι έτσι κι αλλιώς η Φενέρ που θα βγει στην αγορά για γκαρντ, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να θέλει τον Αμερικανό και τους Τούρκους να έχουν να διαθέσουν πολλά χρήματα.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός επίσης βρίσκεται σε αναζήτηση ενός γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα, ο Έβανς μοιάζει με ιδανική επιλογή και είναι πιθανό να ασχοληθούν οι ερυθρόλευκοι, μιας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον του προς την πλευρά του παίκτη έχει δείξει και ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ λέγεται ότι ανάλογα τι θα γίνει με τον Σέιν Λάρκιν το καλοκαίρι είναι πιθανό να μπει στο «κόλπο» γερά και η Εφές.

Φυσικά στο εξωτερικό δεν βγάζουν από το παιχνίδι τον Παναθηναϊκό που έχει πολλά χρήματα επίσης να διαθέσει, αλλά θα πρέπει να δει τι θα γίνει με την περίπτωση τον Λούκα Βιλντόζα και Κέντρικ Ναν, ενώ ομάδες όπως η Παρτιζάν και η Αρμάνι Μιλάνο επίσης «γλυκοκοιτάζουν» την περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ, η υπόθεση του οποίου θα ξεκαθαρίσει το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ