Πρόστιμο από την Euroleague στον Μπαρτζώκα για την αποβολή με την Εφές

Πρόστιμο από την Euroleague στον Μπαρτζώκα για την αποβολή με την Εφές

Με πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την Euroleague ο Γιώργος Μπαρτζώκας, για την αποβολή του στο ματς του Ολυμπιακού με την Εφές.

O Γιώργος Μπαρτζώκας έμαθε την τιμωρία του από την Euroleague για την αποβολή του με ντισκαλιφιέ λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, στην Κωνσταντινούπολη την προηγούμενη Τρίτη (19/3).

Συγκεκριμένα, περίπου 5’’ πριν το τέλος του ματς, ο Έλληνα κόουτς είχε έναν έντονο διάλογο με τον Ισπανό διαιτητή, Αλμπέρτο Μπαένα, ο οποίος τον απέβαλε με την διοργανώτρια αρχή να επιβάλει στον προπονητή των ερυθρόλευκων πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ, λόγω «έλλειψης σεβασμού απέναντι σε διαιτητή» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή της.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: «Τρέλα» στο λιμάνι – Sold out ο «τελικός» με τη Φενέρ!

Εκτός από τον προπονητή του Ολυμπιακού, ακόμη ένας συνάδελφός του αποβλήθηκε σε ματς της 30ης αγωνιστικής, με την Euroleague να τον τιμωρεί επίσης με χρηματικό πρόστιμο.

Εκείνος ήταν ο Λούκα Μπάνκι στο εκτός έδρας ματς της Βίρτους Μπολόνια με τη Ζαλγκίρις, με τον Ιταλό να τιμωρείται με πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ, για τη συμπεριφορά που είχε κατά των διαιτητών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ