Oλυμπιακός: Οι χαιρετούρες των παικτών, ο… Ζεράρ, ο Πάπας και ο Ποντένσε (vid)

Oλυμπιακός: Οι χαιρετούρες των παικτών, ο… Ζεράρ, ο Πάπας και ο Ποντένσε (vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στην αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν (80-64), στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Εuroleague.

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στη Βιλερμπάν για την 31η αγωνιστική της Euroleague και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να κυνηγήσει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει και των πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάμερα της αναμέτρησης όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στους Γάλλους.

Από αυτά ξεχωρίζουν οι… χαιρετούρες των παικτών έξω τα αποδυτήρια αφού όσοι βγαίνουν από αυτά λίγο πριν το παιχνίδι περιμένουν τον επόμενο για να του σφίξουν το χέρι. Μεγάλη στιγμή ήταν επίσης όταν Μουστάφα Φαλ συναντήθηκε με τον… Ζεράρ, τον Γάλλο από την τηλεοπτική σειρά «Απαράδεκτοι» οι οποίοι είχαν… βοηθήσει στην ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του διεθνή σέντερ.

Μάλιστα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκαν και ορισμένα γνωστά πρόσωπα, με τον πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του Προμηθέα, Τζορτζ Πάπας να περνά από το γήπεδο, ενώ εκεί βρέθηκε και ο εξτρέμ του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ντάνιελ Ποντένσε.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ