Πάει για σέντερ το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός – Η περίπτωση που αρέσει στον Αταμάν

Πάει για σέντερ το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός – Η περίπτωση που αρέσει στον Αταμάν

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και τα δεδομένα

Ο Παναθηναϊκός ομολογουμένως έχει δημιουργήσει μία πολύ δυνατή ομάδα υπό την καθοδήγηση του Εργκίν Αταμάν από τον πάγκο, με τους «πράσινους» να φιγουράρουν στη 2η θέση και να έχουν το προβάδισμα για απόκτηση πλεονεκτήματος έδρας στα play offs της Euroleague.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν φημολογούμενο ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Τζος Νίμπο, για την πλαισίωση του Ματίας Λεσόρ στη θέση «5». Και λέγεται, μάλιστα, πως είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Εργκίν Αταμάν.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι μόνο ο Κβαρατσχέλια: Ο τερματοφύλακας των 35 εκατ. ευρώ, ο στράικερ του Άγιαξ και οι παίκτες – κλειδιά της Γεωργίας (vids)

Αλλά αυτό που βγαίνει είναι πως δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον Νίμπο, καθώς πιθανότατα πρώτα θα πάει να ψάξει για κάτι καλύτερο στη θέση του σέντερ το καλοκαίρι η ελληνική ομάδα και μετά ίσως κάνει κίνηση για τον Νίμπο.

Διότι η αλήθεια είναι πως αν οι «πράσινοι» επιθυμούν να βάλουν ως στόχο την κατάκτηση της Euroleague, θα πρέπει δίπλα στον Λεσόρ να μπει παίκτης αντάξιος του υψηλότερου επιπέδου του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ