Δεν το κουνάει από τον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας – Τυπική η επέκταση του συμβολαίου του

Δεν το κουνάει από τον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας – Τυπική η επέκταση του συμβολαίου του

Θέμα χρόνου είναι η ανανέωση της συνεργασίας του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Ολυμπιακό

Εξελίξεις σχετικά με το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Ολυμπιακό.

Όπως όλα δείχνουν, θέμα χρόνου είναι η ανανέωση της συνεργασίας του Έλληνα τεχνικού με τους «ερυθρόλευκους» και μετά το 2025, όταν εκπνέει το τωρινό συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι μόνο ο Κβαρατσχέλια: Ο τερματοφύλακας των 35 εκατ. ευρώ, ο στράικερ του Άγιαξ και οι παίκτες – κλειδιά της Γεωργίας (vids)

Το θέμα είναι απλά τυπικό και μένει να φανεί η ακριβής χρονική διάρκεια της νέας συμφωνίας μεταξύ Μπαρτζώκα και Ολυμπιακού και όλες οι λεπτομέρειες της ανανέωσης.

Οι Αγγελόπουλοι έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του πολύπειρου προπονητή και στο πρότζεκτ που ουσιαστικά έχει εκκινήσει από τον Ιανουάριο του 2020, όταν ο Μπαρτζώκας επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Η δεύτερη θητεία του Έλληνα τεχνικού στους Πειραιώτες θεωρείται πλήρως επιτυχημένη και σκοπός είναι να προχωρήσουν μαζί οι δύο πλευρές για να συνεχίσει ο Ολυμπιακός να σηκώνει κούπες και να παίζει ωραίο μπάσκετ που θα ευχαριστεί τους φιλάθλους του.

Το εν Ελλάδι 7-0 στους τίτλους είναι ενδεικτικό του τι έχει προσφέρει σε αυτά τα τέσσερα χρόνια ο Μπαρτζώκας στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού, η οποία έχει ως στόχο να φτάσει ξανά και στην κορυφή της Ευρώπης, για πρώτη φορά μετά το 2013 όταν το είχε καταφέρει πάλι με τον Γιώργο Μπαρτζώκα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ