Λαρεντζάκης: «Πλέον η έδρα δεν παίζει μεγάλο ρόλο – Δεν πιστεύω ότι κάποιος μας θέλει για αντίπαλο στα play-offs»

Λαρεντζάκης: «Πλέον η έδρα δεν παίζει μεγάλο ρόλο – Δεν πιστεύω ότι κάποιος μας θέλει για αντίπαλο στα play-offs»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην εκπομπή «Τζάμπολ» για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στην συνέχεια της Euroleague

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ και μίλησε για το κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα την προσεχή Πέμπτη (04/04, 20:00), αλλά και για τη συνέχεια της Εuroleague.

O 30χρονος άσος των ερυθρόλευκων, εξέφρασε την άποψή του ότι το πλεονέκτημα της έδρας στα play-offs δεν παίζει πλέον τόσο μεγάλο ρόλο, ενώ επεσήμανε πως κατά τη γνώμη του, καμία ομάδα δεν θέλει να διασταυρωθεί με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Ντέμης για το ντέρμπι: «Ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός»

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας διεθνής άσος:

«Ξέραμε ότι ο Άρης είναι μία σκληρή ομάδα που παίζει στα όρια του φάουλ και με μεγάλη ενέργεια. Εμείς δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι θα έπρεπε και γι’ αυτό το ματς ήταν τόσο κοντά. Όλα ξεκινούν απ’ την άμυνα, παίρνουμε ρυθμό και τρέχουμε στην επίθεση. Γι’ αυτό παίρνουμε τις διαφορές. Παίζει ρόλο η προσέγγιση, ο ρυθμός του κάθε αγώνα και ίσως ότι μπορεί να υπάρχει κούραση από το παιχνίδι που προηγήθηκε στην Ευρωλίγκα».

Για τις διασταυρώσεις στην Ευρωλίγκα και το πλεονέκτημα έδρας: «Εμείς τώρα κοιτάμε μόνο το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και τίποτε άλλο. Δεν το κάναμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα να δούμε τι θα γίνει. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Όποιος αντίπαλος έρθει στα play-offs θα τον αντιμετωπίσουμε με την εμπειρία μας. Θεωρώ ότι η έδρα πλέον δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο.

Σίγουρα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει ότι το πλεονέκτημα δεν παίζει τόσο ρόλο και σπάνε οι έδρες. Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα θέλει να μας επιλέξει. Δεν νομίζω ότι κάποια ομάδα θέλει να μας αντιμετωπίσει. Έχουμε εμπειρία και είμαστε σκληροί. Δεν νομίζω κάποια ομάδα θα θέλει να παίξει μαζί μας στα play-offs. Ο Μιλουτίνοφ θα μπει σιγά-σιγά, όπως και ο Πετρούσεφ. Είναι σημαντικό που θα επιστρέψουν και θα μας κάνει μόνο καλό φυσικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ