Ράιτ: «Ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι σε θέση για play off, αλλά θα παίξουν όσο καλύτερα γίνεται»

Ράιτ: «Ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι σε θέση για play off, αλλά θα παίξουν όσο καλύτερα γίνεται»

Ο Μόουζες Ράιτ μίλησε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι, σχετικά με το ματς στη Σερβία, αλλά και για την ετοιμότητα του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Βελιγράδι σήμερα (3/4), όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (4/4, 20:00) τον Ερυθρό Αστέρα για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Λίγο πριν από την επιβίβαση της αποστολής, ο Μόουζες Ράιτ μίλησε στις καθιερωμένες δηλώσεις, σχετικά με το ματς στη Σερβία, αλλά και για την ετοιμότητα του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Διαβάστε επίσης: Παίκτης του ΠΑΟΚ παντρεύεται κόρη πάμπλουτου επιχειρηματία – Το πολυτελές σπίτι και η πολυτάραχη ζωή της

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα στη Σερβία: «Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει με ένταση στην άμυνα και την επίθεση. Είναι καλοί εκτελεστικά επιθετικά και παίζουν επιθετική άμυνα. Εγώ ξέρω πως όποιος βρίσκεται στη γωνία, τα δίνει όλα. Παρότι δεν είναι σε θέση για τα Play off, θα παίξουν όσο καλύτερα γίνεται».

Για τον Νίκολα ΜΙλουτίνοφ: «Έδειξε πολύ καλά, επέστρεψε στις προπονήσεις σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι θα γυρίσει στη δράση έτοιμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ