Η «πολυτέλεια» του Μπαρτζώκα στην τελική ευθεία της σεζόν

Η «πολυτέλεια» του Μπαρτζώκα στην τελική ευθεία της σεζόν

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να μπει στην τελική ευθεία της σεζόν «πάνοπλος», με τον Μπαρτζώκα να... τρίβει τα χέρια του και να έχει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο»

Η φετινή χρονιά μπαίνει σιγά-σιγά στην τελική της ευθεία, με τον Ολυμπιακό φυσικά να παραμένει εντός όλων των στόχων που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς.

Καταρχάς, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήδη έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος και το εγχώριο Σούπερ Καπ, ενώ η δράση σε Euroleague και Stoiximan Basket League έχει αρχίσει να «ζεσταίνεται» για τα καλά.

Διαβάστε επίσης: Το αστέρι του Θρύλου «τρελαίνει» την Ευρώπη και στον Πειραιά… τρίβουν τα χέρια τους

Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση απομένει μόλις μία αγωνιστική για τη λήξη της Regular Season, με τους Πειραιώτες να διατηρούν λίγες πιθανότητες για το πλεονέκτημα έδρας και ουσιαστικά με τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ την ερχόμενη Παρασκευή (12/4, 21:15) θα παιχτεί ανάμεσα στις δύο ομάδες η 5η θέση της κανονικής διάρκειας. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, η δράση πλέον βρίσκεται στον τρίτο γύρο και ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, διανύουμε την πιο κρίσιμη καμπή της φετινής σεζόν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό, έχει να διαχειριστεί μία πολύ σημαντική συνθήκη. Ο Έλληνας τεχνικός έχει την «πολυτέλεια» ενός πλήρες ρόστερ! Όλοι οι παίκτες του είναι διαθέσιμοι και αυτός είναι αναμφίβολα ένας ιδιαίτερα ευχάριστος «πονοκέφαλος» για τον πολύπειρο προπονητή.

Σπάνιο φαινόμενο να είναι όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού υγιείς και έτοιμοι να αγωνιστούν. Και στο κρισιμότερο σημείο αυτό γίνεται πραγματικότητα. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ είναι πανέτοιμος, προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, απλά ο κόουτς Μπαρτζώκας επέλεξε να μην τον βάλει στην εξάδα του αγώνα με το Περιστέρι (7/4, 15:00). Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με τη Φενέρ την Παρασκευή, καθώς αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, όπως λογικά το ίδιο θα συμβεί και με τον Πετρούσεφ.

Που σημαίνει; Ότι το depth chart των Πειραιωτών απαριθμεί πλέον 15+1 παίκτες. Συμπεριλαμβανομένου του Γιώργου Τανούλη, ο οποίος με την πολυκοσμία που επικρατεί στους ψηλούς, εκτός απροόπτου δεν προβλέπεται να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής από τον Μπαρτζώκα από εδώ και πέρα.

Το depth chart των «ερυθρόλευκων» έχει ως εξής:

  • PG: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ
  • SG: Αϊζάια Κάνααν, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης
  • SF: Κώστας Παπανικολάου, Σακίλ ΜακΚίσικ, Ίγκνας Μπραζντέικις
  • PF: Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεφ, Λουκ Σίκμα
  • C: Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μόουζες Ράιτ, Γιώργος Τανούλης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ