Euroleague: Ποιον βασικό παίκτη της Ζαλγκίρις πάει να… αρπάξει η Μακάμπι (vid)

Euroleague: Ποιον βασικό παίκτη της Ζαλγκίρις πάει να… αρπάξει η Μακάμπι (vid)

Τον Ρόλαντ Σμιτς θέλει να εντάξει σύμφωνα με πληροφορίες στο ρόστερ της η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Λετονός φόργουορντ αγωνίζεται στην Ζαλγκίρις Κάουνας και είναι εκ των πρωταγωνιστών της.

Όπως αποκάλυψε ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Άρελ Γκίνσπερ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ ενδέχεται να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον Ρόλαντ Σμιτς της Ζαλγκίρις Κάουνας.

«Οι σκέψεις για το καλοκαίρι συνεχίζονται για τους κίτρινους και ένα από τα πιο αξιόλογα ονόματα είναι ο Ρόλαντ Σμιτς από τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Ακόμη και το προηγούμενο καλοκαίρι τον ήθελε πολύ.

Διαβάστε επίσης: Καλά νέα για τον Μεντιλίμπαρ ενόψει Φενέρ

Οι κίτρινοι αναμένεται να στραφούν σε εκείνον στο τέλος της σεζόν, αντιλαμβανόμενοι ότι θα χρειαστούν έναν παίκτη στη θέση 4», ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ.

Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ είναι εκ των βασικών πρωταγωνιστών της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι, διανύοντας ακόμα μία πολύ καλή σεζόν στην Euroleague, καθώς μετρά 10.8 πόντους μ.ο, 4.4 ριμπάουντ 1.3 ασίστ και 10.8 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Μιλάμε για έναν παίκτη πολυεργαλείο καθώς είναι ένα τεσσάρι που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο κοντά, όσο και μακριά από το καλάθι, καθώς μιλάμε για έναν πολύ ποιοτικό σουτέρ από τα 6.75 της τάξεως του 40%, ενώ στα δίποντα μετρά 62.3 % με 83/132.

Όπως και να ‘χει η ομάδα «του Λαού» θα πρέπει πρώτα να «ξεφορτώσει» λιγάκι το ρόστερ της καθώς στις θέσεις των φόργουορντ διαθέτει πληθώρα παικτών με τους Γουέμπ, Ριβέρο, Μένκο, Κοέν, Κόλσον και Σόρκιν να υπάρχουν στο δυναμικό του Όντεντ Κάτας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ