«Με κόσμο στο play-in η Μακάμπι Τελ Αβίβ» (pic)

«Με κόσμο στο play-in η Μακάμπι Τελ Αβίβ» (pic)

Όπως αναφέρουν από το Ισραήλ, η σερβική αστυνομία αποφάσισε να επιτρέψει στη Μακάμπι να έχει κόσμο στην αναμέτρησή της για το play-in

Η Μακάμπι Τελ Αβιβ, παρά την χθεσινή της ήττα από την Μπαρτσελόνα, θα βρίσκεται στο πρώτο play-in στην ιστορία της Euroleague και από εκεί θα διεκδικήσει την παρουσία της στα play-offs της διοργάνωσης.

Ως γνωστόν, οι ισραηλινοί δίνουν στο Βελιγράδι τις εντός έδρας αναμετρήσεις τους λόγω του πολέμου που συνεχίζεται με την Παλαιστίνη, και το γήπεδο είναι άδειο, με το σύνολο του Όντεντ Κάτας να χάνει μέρος μέρος της δύναμής του, αφού οι οπαδοί της ομάδας είναι από τους πιο ένθερμους στη λίγκα.

Αυτό ίσως αλλάξει εν μέρει, καθώς όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Άρελ Γκίνσμπερ, ο σύλλογος φαίνεται πως έχει πάρει άδεια από τη σερβική αστυνομία ώστε να έχει στο πλευρό του 250 οπαδούς στην αναμέτρηση του play-in που θα δώσει, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 16 Απριλίου.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον Ισραηλινό, η Μακάμπι προσπαθεί να εξασφαλίσει έναν μεγαλύτερο αριθμό από το 250, τόσο για το play-in, όσο και για τα play-offs σε περίπτωση που πάρει την πολυπόθητη πρόκριση.  Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ισραηλινοί είναι από τις υποψήφιες ομάδες για να βρει απέναντί του ο Παναθηναϊκός.

«Επί του παρόντος – η αστυνομία του Βελιγραδίου έχει εγκρίνει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ να δεχθεί μόνο 250 οπαδούς στον επερχόμενο αγώνα play-in στις 16 Απριλίου. Ο σύλλογος προσπαθεί να πάρει άδεια για λίγο μεγαλύτερο αριθμό, το ίδιο φυσικά και για τα play-offs (αν προκριθούν)», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γκίνσπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ