Μπόλντγουιν: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Euroleague» (pic)

Μπόλντγουιν: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Euroleague» (pic)

Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν συνεχάρη με ανάρτησή του στα social media τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Εuroleague, κάνοντας παράλληλα αποτίμηση για τη φετινή σεζόν της διοργάνωσης.

Στην κορυφή της μπασκετικής Ευρώπης βρίσκεται από εχθές το βράδυ (26/5) ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι νίκησαν με 95-80 την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Final Four 2024 κι έραψαν με αυτόν τον τρόπο το έβδομο αστέρι στην φανέλα τους.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δέχτηκε τα συγχαρητήρια και από τον άσο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος με μία ανάρτηση στα social media, έβγαλε… το καπέλο στο «τριφύλλι» για την επιτυχία τους, ενώ επεσήμανε ότι η Eurolrague συνεχίζει να μεγαλώνει.

Διαβάστε επίσης: Η «χρυσή» βίβλος της Euroleague: Τρίτος με επτά κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός, πίσω μόνο από Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ

«Ακόμη μία σεζόν στην Ευρωλίγκα πέρασε και επίσημα στα βιβλία της ιστορίας. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του τίτλου. Η λίγκα συνεχίζει να αναπτύσσεται, χάρη στους παίκτες, τους προπονητές, τους οπαδούς και τα μέλη της», έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ