Οριστικά στο Μιλάνο ο Τζέιμς

Οριστικά στο Μιλάνο ο Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς ενεργοποίησε τη συμφωνία του με την Αρμάνι Μιλάνο, στην οποία και θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Αμερικανός σκόρερ μόλις είδε πως ο Παναθηναϊκός έκλεισε συμφωνία με τον Κιθ Λάνγκφορντ το πήρε απόφαση και είπε οριστικά το ναι στην ιταλική ομάδα, η οποία θα του καταβάλει 5,9 […]

Ο Μάικ Τζέιμς ενεργοποίησε τη συμφωνία του με την Αρμάνι Μιλάνο, στην οποία και θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Αμερικανός σκόρερ μόλις είδε πως ο Παναθηναϊκός έκλεισε συμφωνία με τον Κιθ Λάνγκφορντ το πήρε απόφαση και είπε οριστικά το ναι στην ιταλική ομάδα, η οποία θα του καταβάλει 5,9 εκ ευρώ για την τριετή συνεργασία τους.

Ο Τζέιμς, που πέρσι αγωνίστηκε και στο ΝΒΑ με τους Φοίνιξ Σανς και τους Νιου Όρλινς Πέλικανς, ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο αποχαιρέτησε πριν από λίγες ώρες και με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Η σεζόν για τον εκρηκτικό Αμερικανό γκαρντ ολοκληρώθηκε με τον ίδιο να μετρά 16.2 πόντους και 4.1 ασίστ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ