Φτιάχνει σούπερ περιφερειακή τριάδα με Ντιλέινι η Εφές

Φτιάχνει σούπερ περιφερειακή τριάδα με Ντιλέινι η Εφές

Ο Ντιλέινι πλησιάζει στην επιστροφή του στην Ευρώπη και φαίνεται πως η Εφές Αναντολού έχει το πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Μετά τη διετή περιπέτειά του στο ΝΒΑ και τους Ατλάντα Χοκς, ο Μάλκολμ Ντιλέινι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Εφές. Το έγκυρο sportando μάλιστα κάνει λόγο για προχωρημένες συζητήσεις των Τούρκων με τον χαρισματικό Αμερικανό που βρίσκονται σε τελικό στάδιο.

Κάπως έτσι η Εφές προσπαθεί να επανέλθει στα υψηλά στρώματα της Euroleague και να μπει και πάλι σε τροχιά play off. Αυτό δείχνουν οι κινήσεις των Τούρκων μέχρι τώρα που αν πραγματοποιήσουν την μεταγραφή του Ντιλέινι, θα σχηματίσουν μια τριάδα για όλα τα… γούστα μαζί με τους Ροντρίγκ Μπομπουά (πρώην της Μπασκόνια) και Βασίλιε Μίσιτς (πρώην της Ζαλγκίρις).

Ο Ντιλέινι στα 29 του πλέον, τις δύο σεζόν που αγωνίστηκε στην Euroleague με τις Μπάγερν και Λοκομοτίβ Μόσχας, «έβγαλε μάτια» με15,2 πόντους και 5,1 ασίστ μ.ο. ενώ την περασμένη διετία που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ, συμμετείχε σε 127 ματς, αγωνιζόμενος 17,8 λεπτά μ.ο. και προσφέροντας 5,7 πόντους και 2,8 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ