Μήνυμα συμπαράστασης από την Εφές (pic)

Μήνυμα συμπαράστασης από την Εφές (pic)

Η τραγωδία που βιώνει η Αττική έχει συγκλονίσει όλη την υφήλιο. Το κύμα συμπαράστασης προς τους πληγέντες έχει ξεφύγει από τα ελληνικά όρια κι έχει γίνει διεθνές. Οι άνθρωποι του αθλητισμού ανά τον κόσμο προσπαθούν να πουν μια κουβέντα παρηγοριάς για να απαλύνουν τον πόνο. Ανάμεσά τους η Αναντολού Εφές από την Τουρκία, η οποία […]

Η τραγωδία που βιώνει η Αττική έχει συγκλονίσει όλη την υφήλιο. Το κύμα συμπαράστασης προς τους πληγέντες έχει ξεφύγει από τα ελληνικά όρια κι έχει γίνει διεθνές. Οι άνθρωποι του αθλητισμού ανά τον κόσμο προσπαθούν να πουν μια κουβέντα παρηγοριάς για να απαλύνουν τον πόνο.

Ανάμεσά τους η Αναντολού Εφές από την Τουρκία, η οποία ανάρτησε στο λογαριασμό της στο twitter μήνυμα που απευθύνεται στους «Έλληνες γείτονες», όπως λέει:

«Τα συλλυπητήριά μας στους Έλληνες γείτονες, σε αυτούς που έχασαν τις ζωές τους στη μεγάλη φωτιά στην Αττική. Προσευχόμαστε για τους τραυματίες. Ελπίζουμε σε γρήγορη ανάκαμψη για τους φίλους μας, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και όλη την Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ